Timp de citire: < 1 minut

Seria ZenFone este una foarte importantă pentru ASUS, aceasta fiind cartea de joc a companiei pe teritoriul telefoanelor flagship. Au început să apară multiple scăpări pentru acesta, dar fără prea multe informații sau randări.

Publicitate

Cu ajutorul unui nou teaser, primit direct de la ASUS, aflăm detalii despre o conferință pe data de 26 august, dedicată prezentării telefonului ZenFone 7.

Debutul smartphone-ului va avea loc la ora 9AM a României, iar evenimentul se va desfășura în Taiwan. Acesta va fi transmis live prin intermediul canalului oficial de YouTube al celor de la ASUS.

Cât despre zvonuri, acestea vorbesc despre două telefoane din această serie, ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro. Prima va sosi cu procesorul Snapdragon 865, iar a doua cu procesorul Snapdragon 865+. Ambele handset-uri vor veni cu același mecanism rotativ de la ASUS ZenFone 6.

Diferența va consta în numărul de camere pe care acest mecanism îl va găzdui. Este vorba de 4 senzori foto. Atât ZenFone 7, cât și ZenFone 7 Pro au apărut recent într-un cont sursă, iar ZenFone 7 și-a făcut apariția și în Geekbench. Acesta avea procesorul Snapdragon 865 și 16GB RAM. Conform certificăii NCC, device-ul ar trebui să aducă un ecran de 6.7″, o capacitate de stocare de până la 512GB, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 și o baterie de 4115mAh cu suport de încărcare la 30W.

Mai multe detalii despre seria ZenFone 7 de la ASUS vom afla pe data de 26 august.