Timp de citire: 2 minute

Brașovenii de la Allview ne prezintă o dată pe an, în prima parte a acestuia, noul său vârf de gamă atunci când vine vorba de telefoane. Deși au fost puțin întârziați de pandemia de COVID-19, iată că băieții sunt pe punctul de a lansa noul lor telefon. Este vorba despre Allview Soul X7.

Publicitate

Deși momentan nu știm foarte multe despre device, un lucru e sigur: această serie va fi propulsată de un procesor Snapdragon. Este un pas mare și bun înainte.

Soul X7 – Snapdragon chip

Ne așteptăm să vedem un setup quad-camera, aranjat pe verticală. Nu se știu încă specificații referitoare la acestea, dar vom aștepta lansare oficială a telefoanelor.

Soul X7 – Quad Camera

Telefonul va integra asistentul AVI, mai matur și mai bine dezvoltat, fiind capabil să citească mesajele și să le transmită prin căști. Avem și o prezentare video a funcției pe care o puteți urmări mai jos.

Așa ar trebui să funcționeze această funcție pe viitorul Soul X7. Nu știm foarte multe detalii, dar mai putem observa o cameră decupată în ecran și un display ușor curbat. Cel mai probabil va fi folosită sticlă 2.5D.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne-au pregătit cei de la Allview. Credem că lansare ar putea aveam loc cel târziu la începutul lunii iunie.