Timp de citire: 2 minute

XPG a anunțat noul venitlator de PC VENTO PRO 120PWM, personalizat pentru gameri și persoane ce doresc o răcire foarte bună a PC-ului.

Publicitate

Design-ul acestuia este inspirat de faimosul Gentle Typhoon de la Nidec și vine cu o presiune statică de până la 3.15mm H2O și poate absorbi un flux de aer de până la 75CFM în șasiu, fiind un ventilator cu admisie sau evacuare ideal, care completează excelent sistemele de răcire cu apă.

„Felicităm XPG pentru lansarea modelului VENTO PRO 120 PWM și suntem încântați de faptul că design-ul ventilatorului nostru este parte din acesta”, declară Masayuki Mohri, Președinte și CEO Nidec. „Împreună cu capacitățile incredibile de răcire ale ventilatorului nostru Gentle Typhoon, suntem siguri că gamerii și alți utilizatori se vor delecta cu performanțele extreme oferite de noul XPG VENTO PRO 120 PWM.”, adaugă acesta.

XPG VENTO PRO 120 PWM include, de asemenea, un conector cu 4 pini care acceptă Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla dinamic viteza ventilatorului prin intermediul comenzilor software ale plăcii de bază pentru o tranziție lină a vitezei. Pentru comoditate și modding facil, mai multe ventilatoare VENTO PRO 120 PWM pot fi legate în lanț pentru a funcționa ca o singură unitate.

XPG VENTO PRO 120 PWM amortizează suplimentar zgomotul la 28 dBA în timpul centrifugării cu viteza maximă de 2150RPM cu ajutorul elicei proiectate meticulos.

Ventilatorul are un rating MTTF (Mean Time To Failure) de 250.000 de ore la 25C sau 60.000 de ore la 60C, fiind ideal pentru build-uri cu spațiu limitat și cu temperaturi interne mai ridicate.

XPG VENTO 120 PRO PWM vine cu o garanție de 5 ani.

Pentru mai multe detalii despre disponibilitate și prețuri, consultați site-ul www.xpg.com