Timp de citire: 2 minute

Carl Pei parasea anul trecut compania OnePlus, cea pe care a fondat-o impreuna cu Pete Lau, actualul CEO al acesteia. Tanarul antreprenor a luat-o pe propriul drum, punand la cale planurile propriei afaceri. Asa a luat nastere proiectul Nothing, iar astazi a fost anuntata data de lansare pentru primul lor produs.

Publicitate

Conform multor surse, compania ar urma sa lanseze o pereche de casti wireless, acestea dand startul unui intreg ecosistem. Dispozitivul va purta numele de Nothing ear (1) si va combina frumusetea naturala cu ingineria precisa pentru a oferi un sunet excelent.

Nothing este sustinut de investitori precum Tony Fadell (inventatorul iPod-ului), Casey Neistat (youtuber) si alte nume notabile, la care se adauga si Google Ventures (GV).

Compania doreste sa inlature orice bariera dintre oameni si tehnologie, misiune ce poate fi indeplinita prin crearea unui viitor digital seamless. Ecosistemul Nothing se va extinde si va fi format din mai multe dispozitive ce vor oferi un design inedit.

Castile Nothing ear (1) vor fi lansate pe data de 27 iulie, la ora 15. Suntem entuziasmati si curiosi de primul produs al acestui proiect. Carl Pei a avut o sustinere incredibila pentru ideea sa, lucru ce ne face sa ne asteptam la ceva foarte bun. Vom urmari cu nerabdare detaliile despre viitoarele casti wireless ear (1) si va vom tine la curent cu tot ce este nou.