Timp de citire: < 1 minut

Printre multele purtabile puse la dispoziție pe piață, fără îndoială, lansarea lui Xiaomi Mi Band 5 a atras atenția cel mai mult în rândul publicului, deoarece de la prima versiune sunt cunoscute pentru raportul calitate-preț excelent.

Publicitate

Cu toate acestea, odată cu adăugarea de mai multe funcții, unele dintre ele au fost împărțite între modele globale și cele chineze, cum ar fi sistemul de plăți cu NFC, care a fost implementat doar în China și în Rusia.

Odată cu lansarea brățării Mi Band 5 s-au creat multe așteptări cu privire la caracteristicile care ar fi prezente pe versiunea globală, deoarece au fost multe zvonuri cu privire la prezența asistentului virtual Alexa, NFC și senzorul Sp02.

Speranțele tuturor sunt spulberate deoarece au apărut dovezi care indică faptul că producător chinez nu va pune la dispoziție aceste lucruri și pentru versiunea globală… În prezent, ca să vă faceți o idee, Mi Band 5 are 2 versiuni: Kongming și Kongming L. Prima conține NFC și cea de-a doua nu.

Mi Band 5 Chinez fără NFC = Mi Band 5 Global (fără NFC) = XMSH10HM = Kongming L
Mi Band 5 Chinez NFC = XMSH11HM = Kongming

După cum puteți vedea în imaginile de mai sus, modelul care va fi comercializat internațional este ”XMSH10HM”, care nu are NFC și niciunul dintre celelalte funcții. Cu toate acestea, există speranțe ca aceste opțiuni vor fi prezente într-o versiune Pro care va fi lansată mai târziu.