Timp de citire: 2 minute

După lansarea căștilor Mi DotsAir 2S de luna trecută care aveau avantajul unei durate de viață a bateriei de 24h și o conectivitate Bluetooth îmbunătățită, Xiaomi a strâns asupra sa ceva atenție, însă, prețul acestora a fost destul de mare (56$) îngreunând achiziția lor pentru mai multe persoane. Prin urmare, producătorul chinez a anunțat astăzi căștile Mi AirDots 2 SE care vor ajunge în magazine la un preț mult mai accesibil de aproximativ 20€.

Publicitate

În cazul acestei perechi noi de căști, putem asculta neîntrerupt până la 5 ore de muzică, iar împreună cu case-ul până la 20 de ore. Căștile sunt dotate cu două microfoane incorporate care folosesc tehnologia beamforming pentru a ajuta la eliminarea zgomotului de fundal din timpul convorbirilor.

Xiaomi Mi AirDots 2 SE

 

Când deschidem case-ul căștilor, ele vor fi afișate imediat pe ecranul telefonului pentru împereche. După împerechere putem să verificăm detalii precum bateria fiecărei căști și de asemenea a carcasei. În ceea ce privește utilizarea, este posibilă utilizarea ambelor căști în același timp, dar pot funcția și independent fără nici o problemă.

Xiaomi Mi AirDots 2 SE

 

Cu suportul pentru codecul AAC și controlul touch pe cască care permite gestionarea apelurilor precum și redarea muzicii, Mi Airdots 2SE pot fi o opțiune excelentă pentru cei care caută căști de calitate la un preț mai accesibil.

Ca de obicei, căștile vor fi disponibile inițial doar în China, dar la fel ca și celelalte modele TWS ale companiei, AirDots 2 SE vor fi disponibile în viitor și în Europa.