Timp de citire: 2 minute

În ultima postare a lui Max Weinbach de pe Twitter, precum și în video-ul lui EverythingApplePro, a fost menționată prezența unui display ProMotion cu rată de refresh de 120Hz pe iPhone 12. Cel puțin modelele iPhone 12 Pro ar trebui să adopte acest nou ecran.

Publicitate

Telefoanele vor face o trecere dinamică de la 60 la 120Hz pentru a salva baterie acolo unde este posibil acest lucru. Este similar cu sistemul utilizat pe iPad Pro, iar vestea bună este că și bateria va căpăta o dimensiune mai mare, astfel îmbunătățind viața acesteia chiar și atunci când telefonul rulează la 120Hz.

Conform ultimelor noutăți, iPhone 12 Pro Max va veni cu un ecran de 6.7″ și o baterie de 4400mAh. Acest lucru va fi primit cu căldură de toți utilizatorii, mai ales că telefonul va avea un display cu o rată de refresh atât de mare și un modul 5G. EverythingApplePro menționează și faptul că FaceID va deveni mai rapid și va aveam un câmp mai larg pentru scanare.

iPhone 12 Pro

Cât despre cameră, aceasta va fi îmbunătățită pentru fotografiile pe timp de noapte, Apple strângând niște șuruburi la capitolele focus și stabilizare. Vom avea și un senzor LiDAR care ar trebui să ofere o focalizare mai bună în lumină scăzută. De asemenea, camera telephoto va primi și ea un upgrade, zoom-ul 2x devenind 3x optic, dând posibilitatea utilizatorului de a fotografia un obiect aflat la depărtare fără a pierde din calitate.

Video-ul poate fi văzut mai jos.