Timp de citire: 2 minute

Pe data de 20 mai vom vedea lansarea unui nou telefon mid-range marca Honor. Acesta se va numi Honor 10X 5G și, după cum spune și denumirea acestuia, vom avea conectivitate 5G. Se pare că telefonul a participat la o excursie pe Everest la o bază aflată la 6500 de metri pentru ca a sa cameră să fie testată in condiții speciale de fotografii Li Pu și Cai Qing.

Publicitate

Rezultatele sunt foarte bine redate, cu niște culori naturale, o expunere corectă, umbre controlate bine și fără a arde cadrele.

sursa: GSMArena
sursa: GSMArena

Telefonul va avea un modul cu 4 camere, bazat pe un senzor principal de 40MP fabricat de Sony, IMX600y, o variantă îmbunătățită a lui IMX600 de pe Honor V30 Pro. Încă nu avem informații cu privire la semnificațiile lui „y” din denumire, dar vom afla în cadrul lansării care sunt cu adevărat îmbunătățirile. Avem un senzor RYYB, senzor cu capabilități foarte bune în condiții de lumină scăzută.

sursa: GSMArena
sursa: GSMArena

Se zvonește că telefonul va veni cu un ecran LCD IPS de 6.63″, o baterie de 4200 mAh cu încărcare la 22.5W și procesor Kirin 820. Numele acestuia indică faptul că vom avea parte de o nouă serie, nefiind vorba de un succesor pentru Honor 9X.