Timp de citire: 2 minute

Ne apropiem din ce în ce mai mult de lansarea oficială a seriei Galaxy S21 și putem spune că în urma ultimelor zvonuri device-urile par să fie foarte interesante. Chiar dacă îmbunătățirile față de ultima generație nu vor fi radicale, având în vedere că se zvonește deființarea seriei Note, oamenii au multe așteptăți de la seria S de data aceasta. Samsung Galaxy S21 Ultra va fi în centrul atenției deoarece va fi primul telefon din seria S care va oferi suport pentru S-Pen.

Până acum am văzut doar randări bazate pe schițe CAD ale telefoanelor, dar iată că astăzi este prima dată când vedem o fotografie hands-on cu Galaxy S21 Ultra și S21+. Cu aceasta, putem spune că telefoanele vor arăta exact ca în randări. Pe lângă această imagine aflăm și câteva informații despre sistemul camerelor, dar și data la care telefoanele s-ar putea lansa.

Imaginea arată spatele telefoanelor unde putem vedea că Samsung Galaxy S21 Ultra va avea un setup quad camera și S21+ unul triple camera. Camera bump-ul nu pare pronunțat. Mai jos puteți vedea cu ce senzori se laudă telefoanele:

În ceea ce privește posibila dată de lansare, sakitech spune în videoclip că seria Galaxy S21 va deveni oficială pe 14 ianuarie 2021 împreună cu căștile Galaxy Buds Pro. În perioada următoare s-ar putea să aflăm și prețurile la care se vor comercializa toate aceste device-uri așa că stați pe aproape!