Timp de citire: 5 minute

Samsung a prezentat noua gamă de TV-uri din 2021 ce include MICRO LED, Neo QLED, televizoare Lifestyle, monitoare și chiar soundbar-uri în cadrul evenimentului virtual Unbox & Discover. Acestea permit consumatorilor să profite la maxim de display-urile lor, permițându-le să lucreze și să comunice mai efecient, dar și să își exploreze pasiunile.

Publicitate

„La Samsung, ne mândrim cu faptul că inovăm constant pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a consumatorilor noștri. […] Pe măsură ce consumatorii petrec din ce în ce mai mult timp acasă, rolul televizorului în viața noastră s-a schimbat – iar în 2021, Samsung continuă să redefinească rolul acestuia în funcție de nevoile și pasiunile consumatorilor noștri”, a declarat James Fishler, Senior Vice President, Diviza Consumer Electronics, Samsung Electronics America.

Alături de funcțiile noi și inovatoare, cei de la Samsung se angajează să ofere cea mai bună experiență de vizionare posibilă. Calitatea imaginii este cea datorită căreia Samsung este brandul numărul 1 când vine vorba de piața de televizoare de 15 ani consecutivi.

MICRO LED în casele utilizatorilor

Samsung a dezvoltat tehnologia Samsung Neo QLED ce oferă o experiență de vizionare îmbunătățită, indiferend de conținutul urmărit. La doar 1/40 din dimensiunea LED-urilor convenționale, LED-urile Quantum Mini permit controlul ultra-fin al luminii. Negrul adânc, luminile puternice și tehnologia de upscaling mai inteligentă fac ca Samsung Neo QLED să ofere o imagine ultra-realistă, indiferent dacă discutăm despre un meci de fotbal sau un joc video pe consolă.

Pentru a oferi în continuare performanțe de joc optimizate gamei Samsung Neo QLED și QLED din 2021, Samsung a stabilit un parteneriat cu AMD pentru dezvoltarea primului smart TV cu suport pentru funcția Freesync Premium Pro, atât pentru jocuri pe PC, cât și pe consolă.

Samsung Health este o platformă de fitness ce a fost lansată în primăvara lui 2020 și a ajutat la menținerea activității fizice atunci când oamenii au dorit mai multe modalități de a se păstra în formă și în propriile case.

Iată că în 2021 se adaugă și un nou Smart Trainer. Acesta vine cu o cameră opțională ce se vinde separat și utilizează AI-ul pentru a analiza postura și pentru a oferi feedback în timp real pentru îmbunătățirea mișcărilor pe măsură ce utilizatorii urmăresc videoclipurile instructive de fitness.

În 2021, modelele Samsung Neo QLED 8K (QN800A și QN900A) vor fi disponibile în dimensiuni de 65″, 75″ și 85″, în timp ce modelele 4K(QN90A și QN85A) vor fi disponibile într-o varietate mai largă de dimensiuni începând cu 50″.

Tehnologie TV ce reflectă stilul în interior sau în aer liber

The Frame transformă televizorul într-o operă de artă ce poate fi personalizată pentru a servi decorului ambiental. Cu noi parteneriate în Art Storel, cum ar fi NAVA Contemporary și Etsy, The Frame oferă și mai multe opere de artă digitale care să se potrivească cu gusturile tuturor consumatorilor.

 

De asemenea, televizorul include o tehnologie bazată pe AI ce recomandă lucrări de artă bazate pe selecțiile anterioare. Se poate realiza o colecție de artă personală cu o bibliotecă în continuă creștere, ce include peste 1400 de opere de artă de la instituții de renume mondial.

Pentru cei cărora le este dor de experiența de la cinema, The Premiere, primul proiector cu laser triplu din industrie cu rezoluție 4K, reprezintă următorul nivel când vine vorba de home cinema – totul într-un pachet compact. Designul minimalist al lui The Premiere, cu margini rotunjite și finisaj din țesătură, se potrivește perfect în orice casă. Samsung va oferi ecrane rulabile optimizate pentru The Premiere pentru a ajuta utilizatorii să folosească videoproiectorul oriunde în casă începând cu finalul acestui an pe Samsung.com.

În 2020, Samsung a transformat performanța în imagine recunoscută în industrie de la produsele de interior la cele pentru exterior. Cu The Terrace, primul televizor Samsung pentru aer liber, consumatorii se pot bucura de calitatea imaginii, de performanța audio și de funcțiile inteligente pe care acest TV le oferă. The Terrace este rezistent la intemperii, fiind certificat cu standardul IP55, ceea ce înseamnă că avem aici protecție împotriva apei și a prafului. De asemenea, el este ușor de instalat și este disponibil în variante de 55 și 65 de inch, iar noul model Full Sun de 75 de inch va fi disponibil din această vară.

Ecrane potrivite pentru orice nevoie – de la productivitate la gaming

Samsung Smart Monitor este primul monitor de tipul „do-it-all” ce poate fi simultan și cel mai bun monitor, dar și cel mai bun TV. Smart Monitor este compatibil cu Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX și Apple AirPlay 2, permițând consumatorilor să lucreze de oriunde, fără a fi necesară utilizarea unui PC.

În 2020, Odyssey G9 a generat foarte mult buzz – anul acesta Samsung îmbunătățește experiența cu  un Quantum MiniLED și specificații de joc premium. Curbura ecranului de 1000R, combinată cu tehnologia de display, oferă o experiență diferită de oricare alta.

Samsung introduce și noua Interactive Display FLIP de 75 de inch, o tablă digitală pe care pot scrie, desena și edita toți utilizatorii ce au nevoie de un mod de lucru și învățare în siguranță. Conceput pentru a încuraja o colaborare mai mare, pentru a crește productivitatea și pentru a permite un schimb continuu de idei, ecranul de 75 de inch se alătură dimensiunilor deja disponibile de 55, 65 și 85 de inch.

Sunetul care completează vizualul

În timp ce televizoarele Samsung oferă un sunet incredibil chiar și de la cele mai mici difuzoare, nimic nu completează experiența home theater cum o face un soundbar Samsung. Q series 2021 include tehnologia exclusivă Q-Symphony, care sincronizează sunetul de la TV-ul Samsung pentru a oferi o calitate audio tridimensională îmbunătățită. Soundbar-ul măsoară chiar și mediul înconjurător pentru a proiecta sunetul exact acolo unde trebuie.

Q950A oferă primul sunet de canal 11.1.4 din industrie, care aduce utilizatorii în centrul acțiunii. Bass Boost permite utilizatorilor sa adauge „mai mult boom” printr-o simplă apăsare. Tap Sound face ca redarea muzicii de pe telefoanele mobile să fie foarte ușoară, fiind necesar doar ca telefonul să atingă ușor soundbar-ul. Modelul Q950A funcționează cu mai mulți asistenți vocali, inclusiv Amazon Alexa și Bixby.

Pasiune, stil, gusturi și nevoie

În 2021, Samsung completează pasiunile consumatorilor, se adaptează la gusturile lor și oferă performanțe menite să îmbunătățească experiența. De la caracteristicile oferite de MICRO LED, până la calitățile estetice ale lui The Frame, Samsung redefinește rolul televizorului în case și în viețile consumatorilor – într-o perioadă în care TV-ul este mai relevant ca niciodată.

Pentru mai multe informații despre gama de televizoare Samsung, accesați acest link.