Asian man traveler photographer are taking photo and use laptop at beautiful forest. Travel photography, blogger, vlogger, camping, work aboard, adventure lifestyle, hipster, tourism concept. ; Shutterstock ID 1690123849; Purchase Order: -
Timp de citire: 4 minute

Noul laptop Acer Swift Go 14 permite experiențe și capabilități accelerate de AI, completate de Intel AI Boost și Copilot în Windows 11

Publicitate

Acer a anunțat astăzi noile modele Swift Go 14 (SFG14-72) pregătite pentru AI, echipate cu procesoare Intel® Core Ultra [i] cu GPU Intel Arc și Intel AI Boost, noua unitate de procesare neuronală (NPU) integrată, pentru a oferi performanțe ridicate în sarcinile AI și experiențe imersive pe un laptop subțire și ușor. Studenții, profesioniștii și creatorii vor beneficia de gama de funcții AI de pe Swift Go 14, cum ar fi Acer PurifiedVoice și Acer PurifiedViewpentru videoconferințe și instrumente de personalizare pe laptopul OLED. Realizarea sarcinilor și a fluxurilor de lucru este, de asemenea, facilitată pe laptopul Swift cu Copilot de la Microsoft în Windows 11.

„Noul Swift Go 14 depășește designul elegant și ecranul de înaltă rezoluție, oferind cea mai recentă suită de tehnologii de colaborare pentru a susține o mare varietate de funcții și stiluri de viață”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook-uri, Acer Inc. „Swift Go 14 este unul dintre primele dispozitive de pe piață care este echipat cu procesoare Intel Core Ultra, deschizând calea pentru îmbunătățirea suportului pentru sarcinile AI generative pe mai multe dispozitive Acer, în viitor.”

Performanță de ultimă generație cu procesoarele Intel Core Ultra 7

Echipat cu noul procesor Intel Core Ultra 7 155H și verificat ca fiind laptop cu platformă Intel Evo Edition, Acer Swift Go 14 este conform cerințelor de performanță îmbunătățite și dispune de caracteristici precum pornirea instantanee, încărcarea rapidă și o autonomie extinsă a bateriei de până la 12,5 ore[2]. Procesoarele Intel Ultra Core din seria H sunt echipate, de asemenea, cu Intel AI Boost[1] care acționează ca un motor dedicat AI – și cu GPU Intel Arc încorporat, oferind performanțe optimizate, experiențe imersive pentru jocuri sau crearea de conținut și deblocând o mulțime de resurse alimentate de AI cu o eficiență energetică extremă. Cu Intel Unison, PC-ul cu Windows 11 poate fi, de asemenea, asociat cu dispozitive Android sau iOS pentru a crea o experiență integrată[3] pentru transferuri de fișiere, apeluri, mesagerie și gestionarea dispozitivelor pe un singur ecran.

Experiențe elevate cu cele mai recente caracteristici AI

Streaming-ul sau videoconferințele pe camera web QHD 1440p a noului Acer Swift Go 14 sunt mai receptive și necesită mai puțină energie din partea dispozitivului, cu ajutorul tehnologiei susținute de inteligența artificială; tehnologia Acer PurifiedVoice pentru a elimina zgomotele de fundal nedorite și Acer PurifiedView pentru a pune în evidență cele mai bune imagini pe ecran, permițând blurarea fundalului, încadrarea automată și corecția privirii. Atunci când este detectată utilizarea camerei sau a microfonului laptopului, noua funcție Acer QuickPanel apare instinctiv pentru a permite configurarea rapidă și ușoară a soluțiilor de videoconferință. În plus, noul Acer AlterView utilizează hărți de adâncime generate de AI pentru a converti imaginile 2D în imagini de fundal animate cu efecte 3D care pot fi vizualizate din mai multe unghiuri.

Copilot din Windows[4] exploatează puterea inteligenței artificiale pentru a vă asista în sarcini de muncă, creație și joacă. Conceput pentru a accelera sarcinile, a reduce fricțiunile și a economisi timp, acesta poate oferi, de asemenea, răspunsuri personalizate, inspirație și asistență pentru diverse activități. Copilot poate ajuta la rezumarea unei pagini web, la compunerea unui e-mail, la modificarea setărilor PC-ului sau la generarea unei imagini, alături de alte capacități interesante de inteligență artificială puse la dispoziție în aplicații precum Paint, Snipping Tool, Photos și altele.

Cu un singur click pe butonul dedicat, performanța laptopului și personalizarea experiențelor pot fi gestionate fără probleme cu ajutorul aplicației de utilitate AcerSense care dispune de o filă Acer AI Zone pentru a localiza cu ușurință funcțiile AI ale dispozitivului și pentru a primi actualizări. Porturile de conectivitate esențiale ale Swift Go 14, inclusiv două USB Type-C, HDMI 2.1 și un slot MicroSD sunt, de asemenea, prezente, în timp ce Intel Wi-Fi 6E[5] și Intel Bluetooth LE Audio[6] oferă conexiuni de rețea wireless și audio de înaltă calitate.

Design uimitor de ușor și ecran OLED

Elegant, ușor, dar puternic, Acer Swift Go 14 este laptopul ideal pentru utilizatorii dinamici, care sunt mereu în mișcare și care caută versatilitate de la dispozitivele lor. Șasiul din aluminiu cântărește 1,32 kg[7] și are o grosime de 14,9 mm[8], ceea ce îl face ușor de transportat într-o geantă sau rucsac. Touchpad-ul său ecologic OceanGlass, fabricat din plastic recuperat din oceane, a fost extins cu peste 44% față de generațiile anterioare[9], permițând utilizatorilor să se bucure de o suprafață de defilare mai mare.

Fie că este vorba de vizionarea de filme sau de crearea de proiecte pe laptopul de 14 inchi, utilizatorii au parte de imagini și culori vibrante datorită opțiunilor de afișare pe un ecran OLED cu rezoluție de până la 2,8K (2880×1800)[1] cu 100% DCI-P3[10], certificare VESA Display HDR™ True Black 500[10] și rată de refresh de 90 Hz[10]. Laptopul OLED oferă, de asemenea, o opțiune de afișaj WUXGA (1920×1200) cu capacități de ecran tactil pentru cei care preferă să atingă și să gliseze în timp ce lucrează.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift Go 14 (SFG14-72) va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând cu 1199 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com

i[ ] Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilității.

[2] Durata reală de viață a bateriei poate varia considerabil în funcție de specificații, în funcție de modelul produsului, configurație, aplicații, setări de gestionare a energiei, condiții de funcționare și caracteristici utilizate. Variația performanțelor apare, de asemenea, în funcție de componentele utilizate, care includ, dar nu se limitează la procesor, capacitatea RAM, spațiul de stocare, ecranul, rezoluția etc.

[3] Soluția Intel® Unison™ este disponibilă în prezent numai pentru modelele Intel® Evo™ eligibile pe PC-uri cu Windows și se asociază numai cu telefoane cu Android sau iOS; toate dispozitivele trebuie să ruleze o versiune de sistem de operare acceptată. Consultați intel.com/performance-evo pentru detalii, inclusiv cerințele de configurare. Rezultatele pot varia.

[4] Copilot în Windows va începe să fie lansat în avanpremieră pe anumite piețe globale, ca parte a celei mai recente actualizări la Windows 11. Piețele inițiale pentru Previzualizarea Copilot în Windows includ America de Nord și părți din Asia și America de Sud. Intenția noastră este de a adăuga piețe suplimentare în timp.

[5] Sunt necesare dispozitive compatibile cu Wi-Fi 6E pentru a atinge vitezele/beneficiile declarate ale Wi-Fi 6E.

[6] Accesorii audio Bluetooth LE cu Intel® Wi-Fi 6E și Bluetooth® 5.3

[7] Greutatea poate varia în funcție de procesor și de aranjamentul termic asociat acestuia, precum și de alți factori, cum ar fi configurația de stocare și de memorie.

[8] Aceasta este o aproximare bazată pe grosimea medie a dispozitivului de-a lungul marginii sale conice și poate varia în funcție de specificațiile produsului.

[9] Touchpad-ul modelului Swift Go 14 (SFG14-72) măsoară 125 mm x 76,7 mm, ceea ce reprezintă aproximativ 44% mai mult decât modelul anterior (SFG14-71), cu dimensiuni de 104 mm x 64 mm.

[10] Se aplică la opțiunea de afișare OLED.