Timp de citire: < 1 minut

Oppo este cunoscută ca fiind compania-soră a OnePlus. De fapt, cele două se află sub umbrela BBK Electronics, al doilea cel mai mare producător de electronice din lume.

Publicitate

Oppo este una dintre cele mai mari companii când vine vorba de vânzările de telefoane. Aceștia se află pe un onorabil loc 5 în clasamente. Nici nu este de mirare, dat fiind faptul că produsele lor sunt foarte bune din toate punctele de vedere, mai puțin unul.

Oppo ajunge acum și în România. Aseară a avut loc evenimentul oficial de prezentare pentru device-urile ce vor fi comercializate la noi. Printre acestea se numără și Oppo Find X2, Reno 3 Pro 5G, dar și un smartwatch foarte elegant cu ecranul curbat și chiar și o pereche de căști wireless.

Curând vom publica și noi un review al telefonului Oppo Reno 3 Pro 5G, dar până atunci avem și niște prime impresii.

Telefoanele și accesoriile sunt premium. Este clar că Oppo va fi un competitor periculos pentru Samsung. Cu toate acestea, există o problemă. Prețurile la care sunt listate în acest moment noile telefoane sunt mari.

Oppo Find X2 este un exemplu de așa nu. Din punctul meu de vedere, prețul acestuia este prea mare. 1000 de euro pentru o piață nouă, în care încă nu ești cunoscut ca brand, mi se pare cam mult.

Oricum ar fi, suntem interesați să vedem evoluția companiei în țara noastră. Le urăm succes și spor la vânzări!