Timp de citire: 3 minute

Cu toții am auzit zilele acestea despre noul OnePlus 8 Pro, flagship-ul celor de la OnePlus pe anul 2020. Astăzi vă voi povesti ceea ce am observat eu până acum și vă voi spune de ce cred eu că acesta este momentul perfect să vă cumpărați un OnePlus 7T Pro sau 7 Pro.

Publicitate

Cele două noi modele s-au lansat ieri, la ora 18, într-un eveniment ținut de la distanță, online. Am văzut două flagship-uri, două telefoane care oficial joacă în liga mare. Avem de acum un OnePlus 8 Pro flagship în toată regula, dar cu un preț de flagship. Acest telefon are un preț de pornire de 900 de euro în Europa. Nici fratele său mai mic, OnePlus 8, nu a scăpat de prețul mai mare, acesta având un preț de pornire de 700 de euro.

OnePlus 8 Pro

Ok, scump, nu? Da. Foarte scump. Sunt sigur că telefoanele acestea sunt cu cel puțin 100 de euro mai scumpe decât ar fi dorit OnePlus. De ce cred eu că s-au scumpit? Din două mari motive: scumpirea componentelor, în special a procesorului, și economia aflată în cădere liberă. Da, sunt scumpe și sunt OnePlus-uri, unele foarte bune și cu un design superb, mai ales nuanțele mate precum Glacial Green sau Ultramarine Blue.

Pentru prima dată oamenii simt că OnePlus oferă tot ce trebuie. O cameră foarte bună, la nivel cu Samsung Galaxy S20+ sau iPhone 11 Pro. De ce aceste device-uri? Pentru că ele sunt la prețul cel mai apropiat de OnePlus 8 Pro.

Cât despre fratele său, OnePlus 8, acesta a fost probabil încă de când l-au pus băieții pe hârtie un competitor pentru iPhone 11. Adevărul este că le-a ieșit. Sunt doar două capitole unde acestea pot fi comparate: software și cameră. În afară de acestea, sorry Apple!

Dar vă pun o întrebare: de ce să dați 1000 de euro pe un Pro, aproximativ 4900 de lei, când puteți să dați doar 3300? E o diferență din care poți merge în vacanță, deși în perioada asta mai bine stați acasă.

Dar stai! Cum pot să dau 3300 de lei pe un OnePlus x Pro? Simplu. OnePlus 7T Pro este chiar acum în oferta eMAG la 3300 de lei! Pentru cei care nu știu, eMAG este unul dintre cei doi distribuitori autorizați de OnePlus-uri din țara noastră, alături de Flanco.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro este un telefon fenomenal, cu un ecran excelent de 90Hz, o baterie de 4085mAh și încărcare Warp 30T, exact acea încărcare Warp 30T de pe noua serie 8. Telefonul oferă un setup de trei camere foarte bun, o interfață superbă numită OxygenOS pe care eu o îndrăgesc, un procesor demențial, Snapdragon 855+, 8GB RAM și 256GB stocare UFS3.0.

Pe lângă asta, vine și cu un finisaj frumos pe exterior, în nuanța Glacier Blue. Ca alternativă aveți OnePlus 7T care, din păcate, este vândut doar de partenerii eMAG deoarece acesta nu mai este în stoc.