Timp de citire: < 1 minut

Seria OnePlus 7T a primit săptămâna trecută OxygenOS Open Beta 3, update ce aducea securitatea pe aprilie și o funcție care detectează când lentila este murdară. Pe lângă acestea, un utilizator de Reddit a mai observat o schimbare ce nu și-a făcut apariția în changelog.

Publicitate

Utilizatorul cu ID-ul u/sneakerspark a observat că, odată cu update-ul la Open Beta 3, a apărut o opțiune nouă la secțiunea slow-motion. Aceasta permite utilizatorului să facă video-uri slow-motion la 960fps în rezoluție HD (720p). Pe lângă asta, utilizatorul a mai observat și că în modul video telefonul avea opțiunea de a filma 4K30 cu camera ultra-wide. Acestă opțiune era disponibilă doar pentru 1080p până acum.

Nu uitați că senzorul principal de pe seria 7T (IMX 586) nu este capabil să producă slow-motion la 960fps, așadar pentru a atinge acest număr de cadre este nevoie de intervenția software. Acest senzor poate face slow-motion la doar 480fps, iar OnePlus a trebuit să aducă un algoritm prin care să crească numărul fps-urilor.

Cât despre filmarea 4K cu camera ultra-wide, această opțiune nu putea fi utilizată până acum, fiind introdusă doar pentru rezoluție Full HD. E bine că cei de la OnePlus au adus aceste feature-uri și sperăm să le vedem curând și pe versiunile stabile.