Timp de citire: < 1 minut

Ieri am scris un articol privind conspirațiile 5G, conform cărora tehnologia ar fi cauzat apariția coronavirusului. Acestea s-au răspândit peste tot, baza acestor știri false aflându-se la Moscova, bază ce pompează la greu material de genul. 5G-ul este acuzat pentru apariția cancerului, este considerat unealta guvernelor pentru a ne controla și tot felul de alte aberații de acest fel.

Publicitate

În urma evenimentelor din ultima perioadă ce au luat naștere din cauza acestor povești, printre care se numără și incendierea antenelor 5G din UK, cele mai de seamă companii tech sunt gata să combată aceste știri false, punând la cale un plan pentru a face asta. Sunt oameni de știință ce dovedesc că acele știri sunt false, dar oamenii nu ascultă, continuând să își susțină punctul de vedere.

YouTube va începe să filtreze video-urile privind conspirațiile 5G de pe platformă, încercând să limiteze răspândirea și apariția lor. GSMA recomandă rețelelor de socializare să modereze mai bine fake news-ul pe durata acestei pandemii.

Aflăm faptul că în UK au fost incendiate/avariate 4 antene Vodaone, echipamente de care se folosea și operatorul O2. Facem apel la acești oameni să înțeleagă că acele antene transmit informații peste tot, inclusiv la spitale, informații ce pot avea o importanță vitală pentru viața oamenilor.

Puteți citi articolul privind incendierea antenelor din UK aici.

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale!

Stop Fake News!