Timp de citire: < 1 minut

Ultimele săptămâni ne-au adus câteva teasere din partea celor de la LG Electronics, care pregătesc o nouă strategie care va aborda un nou limbaj de design pentru a încerca revitalizarea business-ului smartphone. Astăzi LG a publicat un videoclip în care îl putem vedea pe LG Velvet cu design-ul său ”3D Arc”.

Publicitate

Din imagini putem observa un design al camerelor în formă de ”picături” format din senzori de diferite dimensiuni în formă circulară așezați pe verticală.

În videoclip mai putem remarca și prezența unei mufe jack 3.5mm în partea de jos împreună cu portul USB Type-C. Tăvița pentru cartela SIM este plasată în partea de sus cu un microfon secundar iar butoanele de volum, power, și pentru activarea asistentului sunt așezate pe laterale.

În partea frontală avem un ecran curbat cu notch care ar putea să fie OLED, deoarece nu există un senzor de amprente pe spate iar procesorul Snapdragon 765 5G este de asemenea confirmat. LG Velvet va veni în 4 culori: Aurora White, Velvet Sunset, Aurora Green și Aurora Gray.