LG Folder 2: telefon clamshell cu procesor Snapdragon 210 și 2 ecrane

0
756
Timp de citire: < 1 minut

În așteptarea mai multor detalii despre LG Velvet iată că LG mai introduce un telefon pe piață. Este vorba despre LG Folder 2, smartphone de tip clamshell care este prevăzut cu un buton dedicat SOS pentru situații de urgență. Deținătorul telefonului va putea seta în prealabil 1 număr de telefon care să fie apelat într-o situație de urgență, acest lucru urmând a se realiza prin simpla apăsare a butonului SOS de 3 ori.

Publicitate

Conceput pentru cei care preferă funcții simple, LG Folder 2 este dotat cu un display QVGA de 2.8-inch înăuntru și un al doilea display monocrom extern de 0.9-inch. Rulează pe un chipset Snapdragon 210 cu de 1GB RAM și 8GB de stocare + slot microSD.

LG Folder 2 mai vine şi cu un buton fizic plasat în partea frontală deasupra butonului de apel care activează un asistent virtual sau înregistrarea apelurilor. Există o singură cameră de 2MP pe spate, fără bliț. Telefonul mai vine cu suport 4G și Bluetooth.

Device-ul are o baterie de 1470mAh și o să fie disponibil în culorile White și Platinum Grey, începând cu 17 aprilie la un preț recomandat de €150.