Timp de citire: < 1 minut

Începând de astăzi Assassin’s Creed 2 va putea să fie descărcat gratuit prin intermediul Uplay și va ramane in librariile voastre permanent.

Publicitate

Pe lângă acesta, al patrulea joc din seria Just Cause, Just Cause 4 va fi și el gratuit în Epic Games Store începând cu 16 Aprilie până pe 23 Aprilie rămânând și el de asemenea permanent în lista voastră cu jocuri.

În Assassin’s Creed 2, jucatorul isi asumă rolul lui Ezio Auditore da Firenze, un asasin din perioada renașterii, strămoș al lui Desmond Miles. După ce acesta află că tatăl său a fost membru al frăției asasinilor, Ezio vrea să îi răzbune moartea. Jocul își propune să ofere o varietate de misiuni, elemente captivante de gameplay și o gamă largă de arme. De asemenea, are o evoluție profundă a personajului, care va atrage fanii originalului Assassin’s Creed, precum și atragerea de jucători noi la franciză.

Just Cause 4 spune povestea lui Rico Rodriguez, un agent neînfricat care pornește împotriva grupului de mercenari numit The Black Hand. Jocul este plin de acțiune cu o mulțime de explozii.