Timp de citire: < 1 minut

ADATA a lansat noul SE770G, un SSD perfomant, cu design elegant, conectivitate USB 3.2 Gen 2 și Type-C, viteze de citire/scriere de până la 1000/800 MB/s și iluminare RGB.

SSD-ul ADATA SE770G oferă viteze mari de citire/scriere, care ajung să fie de 12.5 ori mai rapide decât ceea ce oferă un HDD extern obișnuit. Cu vitezele mai sus menționate, noul SSD poate transfera un fișier 4K de 10GB în doar 20 de secunde.

Este un SSD gândit și pentru gameri, fiind aici prezentă și iluminarea RGB. Pe lângă toate acestea, ADATA SE770G poate fi conectat la console pentru a extinde capacitatea de stocare și pentru a oferi timpi mai buni de încărcare.

Noul SSD este compatibil cu Android, Windows și macOS, astfel încât oricine să se poată bucura de vitezele și avantajele oferite de acest produs. Ca bonus, SSD-ul ADATA SE770G vine la pachet cu garanție pe o perioadă de 3 ani.

Pentru mai multe informații legate de prețuri și disponbilitate, contactați cel mai apropiat reprezentant ADATA prin intermediul site-ului www.adata.com