Schema modului de cameră de pe iPhone 12 Pro apare pe web împreună cu un senzor LiDAR

0
1780
Timp de citire: < 1 minut

În urmă cu 3 săptămâni Apple lansa iPad Pro 2020, o tabletă care aducea un sistem LiDAR, mai exact un scanner special care e folosit pentru captarea de adâncime și AR. Au fost multe zvonuri care indicau că și viitoare iPhone-uri care urmează să se lanseze în toamnă ar putea împrumuta acest senzor, iar astăzi, o postare de pe Twitter ne oferă o privire mai clară asupra modului în care Apple va rearanja ansamblul camerelor pentru includerea unui asemenea senzor.

Publicitate

Utilizatorul Choco_bit (despre care se spune că ar fi un furnizor de servicii autorizat Apple) a postat ieri pe contul său de Twitter o diagramă a unui presupus iPhone 12 Pro în care putem observa aranjamentul camerelor într-un modul pătrat și butonul power.

În desen, trei lentile ale camerei sunt normale, în timp ce a patra este prezentată diferit, iar tweet-ul o descrie ca fiind un senzor LiDAR pentru modelele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Acest design de cameră pare să plaseze blițul true tone centrat între cele 4 camere; Wide, Ultra wide și Telephoto cu adiția unui scanner LiDAR. În zona inferioară a modului se află un microfon.

Apple este de așteptat să dezvăluie noua sa gamă de iPhone-uri în toamnă, deși unele rapoarte indică faptul că lansarea ar putea fi întârziată din cauza incertitudinii economice cauzate de COVID-19.