Timp de citire: < 1 minut

XPG a anunțat un nou program de parteneriat dedicat gamerilor ce poarta numele de XTREMER. Se știe că pe măsură ce jocurile eSports și streamingul devin centrul industriei și comunităților de gaming, există o cerere clară atât de la creatorii de conținut consacrați, cât și de la cei noi. XPG se angajează să susțină creatorii de conținut talentați, indiferent de nivelul acestora.

Publicitate

Programul de parteneriat XTREMER este cel mai recent proiect al companiei și are ca scop satisfacerea acestei cereri. Creatorii de conținut de toate tipurile, inclusiv streameri, concurenți eSports și pasionații de tehnologie sunt încurajați să se alăture acestui program.

Apartenența la programul de parteneriat XTREMER oferă acces la o comunitate de susținere a creatorilor, precum și sprijinul XPG prin Xtreme Performance Gear. Produsele XPG îi vor ajuta pe membri să își îmbunătățească experiența de joc și, prin extensie, îi vor ajuta să creeze conținut mai bun și să atingă noi culmi în activitatea lor de creare de conținut. Programul nu se limitează la niciun nivel prestabilit de recunoaștere sau număr de următori. Toți creatorii de conținut sunt încurajați să aplice cât mai curând.

Ce beneficii aduce programul de parteneriat XTREMER? 

Programul de parteneriat XTREMER oferă numeroase oportunități prin care cei înscriși pot beneficia de diferite tipuri de recompense, inclusiv echipamente XPG, carduri Steam și alte obiecte ce au legătură cu lumea jocurilor. Scopul acestor recompense este acela de a încuraja și sprijini creatorii pentru a-și dezvolta conținutul spre un nivel superior. Feedback-ul de la membrii programului va ajuta, de asemenea, la dezvoltarea viitoarelor produse și servicii XPG.

Ești gata de XTREAMER? Iată cum te poți înscrie

Programul de parteneriat XTREMER este deja activ. Accesati linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre program si pentru inregistrare: https://event.xpg.com/xtremers/en