Timp de citire: < 1 minut

XPG LEVANTE 360 este un cooler pentru procesor cu răcire pe lichid și 3 ventilatoare și reprezintă o soluția de top Asetek cu tehnologie de pompare Asetek de generația a 7-a și care adoptă un design modern, fiind capabil să confere personalitate fiecărui PC de Gaming.

Publicitate

Soluția de răcire de la Asetek din generația a 7-a includ o pompă cu funcție de control PWN, care asigură gestionarea optimă a temperaturii procesorului. Radiatorul este masiv, având 360mm, iar placa de cupru este optimizată termin cu microcanale subțiri de 0,15mm pentru a crește eficiența schimbului de căldură. XPG a integrat noul LEVANTE 360 cu 3 ventilatoare cu inel dublu de 120mm iluminate RGB. Ventilatoarele FDB cu PWM sunt proiectate cu un mecanism de repornire automată, fiind optimizate pentru fiabilitate, atingând până la 40.000 de ore la 40 de grade Celsius. Zgomotul este și el minimizat, acesta ajungând doar la 34dB.

Pentru că este adresat unor gameri, cooler-ul XPG LEVANTE 360 este echipat cu LED RGB, mai exact fiecare ventialtor adoptând câte 20 de LED-uri RGB. De asemenea, capacul pompei de lichid este iluminat RGB.

XPG LEVANTE 360 vine cu o garanție de 5 ani, fiind una dintre cele mai mari din industrie.

Pentru a afla mai multe despre prețul și disponibilitatea acestui cooler, contactați cel mai apropiat reprezentant XPG prin XPG (adata.com)