Timp de citire: 2 minute

Samsung Galaxy S8 și S8+ debutau în luna martie a anului 2017 ca prima linie de flagship-uri din partea companiei. Deși atunci când au fost lansate aceste telefoane erau printre cele mai bune pe care le putea achiziționa cineva, acum zac în portofoliul coreenilor, portofoliu afalt în continuă expansiune. Samsung promite 3 ani de update-uri lunare de securitate, mai apoi urmând să primească update-uri trimestriale. Din păcate, seria S8 a atins pragul celor 3 ani, trecând astfel în lista device-urilor ce primesc update-uri de securitate trimestrial.

Publicitate

Se știe deja despre Samsung că lansează doar două update-uri majore de Android. Seria S8 se lansa cu Android 7.0 și a sfârșit anul trecut prin actualizarea la Android Pie, primind prima versiune de OneUI.

Samsung a început să facă o treabă foarte bună cu actualizările de securitate pentru seriile cu flagship-uri. Avem parte de actualizări chiar înainte ca Google să anunțe buletinul și să distribuie update-urile pentru Pixel-uri. Samsung Galaxy S6 a primit 4 ani de update-uri de securitate, iar pentru S7 a fost promisă o perioadă la fel de lungă. Ne putem aștepta ca seria S8 să priemască și ea tot 4 ani de update-uri de securitate.