Timp de citire: < 1 minut

Samsung a început să ofere pe telefoanele sale materiale pe care nu mulți le-ar vedea pe un dispozitiv high-end. Pe seria S21 de anul acesta, compania a utilizat un capac de plastic pentru modelul standard, lăsând materialele mai premium pentru modelele S21+ și S21 Ultra.

Publicitate

Anul următor nu va mai fi așa. Conform unui zvon, și S22+ ar urma să primească un spate din plastic. Iar acest lucru vine, cel mai probabil, ca soluție pentru scăderea costurilor de producție. De asemenea, ar însemna că diferențele dintre S22+ și S22 Ultra ar fi mai mari, deci ar merita mai mult modelul din urmă.

Sigur, asta nu înseamnă că S22 sau S22+ vor fi telefoane rele. Nici pe departe. Știm deja că Samsung pregătește surprize plăcute fanilor. Deja avem confirmate procesorul dezvoltat în colaborare cu AMD și o cameră foto impresionantă.

Suntem siguri că viitoarea serie S22 de la Samsung va fi un succes, mai ales după surpriza plăcută de anul acesta. Am văzut un S21 Ultra performant și arătos, având cu adevărat personalitate.