Timp de citire: 2 minute

Samsung a lansat cel mai ieftin terminal 5G de până acum, mai exact modelul A42 5G. Această lansare arată faptul că Samsung dorește să facă 5G-ul accesibil pentru mai mulți oameni, consolidând astfel seria A. Telefonul este echipat cu tot ce ar putea dori un utilizator, precum un setup de 4 camere pe spate, display Infinity-U sau o baterie cu o autonomie generoasă.

Publicitate
“Sunt foarte entuziasmat sa va dezvalui cel mai accesibil smartphone 5G de pana acum. Galaxy A42 5G ofera , pe langa inovatie, si functii premium ce se imbina perfect cu conectivitatea super-rapida; acest lucru face parte din angajamentul nostru continuu de a facilita accesul conectivitatii de generatie noua pentru cat mai multi oameni.” – Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division, Samsung Romania si Bulgaria

Samsung Galaxy A42 5G va oferi capabilități de descărcare și streaming foarte rapide. Acest lucru se datorează tehnologiei 5G. De asemenea, indiferent dacă utilizatorii optează pentru jocuri pe mobil în timpul deplasărilor sau pentru streaming live în rezoluție 4K, latența va fi scăzută, iar performanța excelentă.

Aici primim și un display HD Super AMOLED de 6.6″, de tip Infinity-U, care va da viață conținutului video pe care-l veți viziona pe Samsung Galaxy A42 5G. Bateria de 5000mAh va oferi ore bune de autonomie, iar cu ajutorul încărcării rapide nu va mai exista frica de a ajunge cu telefonul descărcat acasă.

Telefonul va fi disponibil în 3 culori atractive: Prism Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Cât despre camere, Samsung Galaxy A42 5G vine cu un setup de 4 senzori pe spate. Aici avem unul principal de 48MP, unul ultra-wide de 8MP, unul macro de 5MP și unul de adâncime de 5MP. Cu acest setup puteți realiza imagini foarte bune, care vor atrage atenția urmăritorilor dumneavoastră de pe rețelele de socializare. Pe partea frontală primim o cameră de 20MP, perfectă pentru selfie-uri cu persoanele dragi.

La interior primim 4GB RAM și 128GB de stocare, împreună cu suport pentru card microSD de până la 1TB. Așadar, utilizatorii vor putea face poze și videoclipuri fără a duce grijă de spațiul liber rămas.