Timp de citire: 3 minute

A trecut ceva timp de la ultima recenzie publicată pe Techway.ro, dar am revenit cu un nou review, de data asta cu un mouse de gaming de la Genesis! Pot spune că această perioadă, testând periferice de gaming, a reaprins spiritul de gamer în mine. Și pot spune că nu regret absolut nimic. Rămâneți cu mine până la sfârșitul acestei recenzii pentru a afla cum este experiența de gaming oferită de acest mouse de buget.

Publicitate

Pentru început, în cutie nu primim foarte multe accesorii, dar găsim tot ce ne trebuie pentru ca experiența de utilizare să fie una bună out of the box. Avem mouse-ul, instrucțiuni de utilizare și cam atât. Simplu, dar suficient.

Mouse-ul are un design interesant, modern, care îl face să pară ușor și comod. Este ergonomic și se potrivește perfect formei mâinii mele. Venind de la un Logitech, m-am simțit aproape „ca acasă” utilizând acest mouse de gaming. Genesis Krypton 550 este construit din plastic negru, care nu oferă un feeling ieftin, iar pe-alocuri găsim și led-uri. Are, așa cum v-ați aștepta, un design care ne duce cu gândul la un produs de gaming. 

 

Cât despre utilizare, acesta se simte, așa cum am spus mai sus, foarte bine în mână. Este ușor, având doar 70 de grame, iar cablul de 1.8m permite o deplasare ușoară a acestuia chiar și pe suprafețe extinse. Cu un senzor precis PixArt PMW3335, de 8000DPI, acesta oferă o utilizare foarte bună. Butoanele sunt clicky, cu switch-uri Huano, ceea ce este destul de satisfying. Avem aici 7 butoane programabile, pentru a putea personaliza și adăuga scurtături. Rezistența acestui mouse este, conform producătorului, de până la 20 de milioane de click-uri, ceea ce înseamnă că va rezista ceva timp.

Pe suprafața mousepad-ului se mișcă bine. Nu agață și e ușor, ergonomic, ceea ce va fi cu siguranță pe placul gamerilor. Un dezavantaj îl găsesc într-un ușor scârțâit pe care îl scoate din când în când, dar nu este nimic rău. 

Aici avem și o aplicație cu care putem personaliza experiența de utilizare a mouse-ului, făcând astfel posibilă schimbarea efectelor de iluminare, crearea unor profiluri custom pentru senzitivitate, schimbarea shortcut-urilor și multe altele. Aplicația este simplă, dar cu siguranță utilă. 

 Per total, în timpul sesiunilor de gaming, mouse-ul Genesis Krypton 550 s-a descurcat de minune, fără să îmi pună probleme în utilizare. Are un aspect plăcut, agresiv, deja comun printre produsele de gaming, cu iluminare RGB și ergonomie foarte bună. Per total, venind de la un mouse ceva mai scump la unul de buget, pot spune că, overall, experiența oferită de acest mouse de la Genesis este una perfectă pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare și își doresc ca sesiunile de gaming să se schimbe.

 

Preț și disponibilitate 

Mouse-ul Genesis Krypton 550 poate fi găsit la următorii distribuitori autorizați:

  • Altex – 120 de lei
  • eMAG – 160 de lei
  • PC Garage – 150 de lei