Announcing the Call of Duty®: Mobile World Championship 2020 Tournament Starting on April 30
Timp de citire: < 1 minut

Competiția este dusă la nivelul următor cu primul campionat mondial pentru CoD: Mobile cu premii cumulate în valoare de peste 1 milion de dolari.

Publicitate

Call of Duty Mobile s-a lansat în toamna anului trecut și nu i-a luat prea mult timp pentru a domina topurile pentru cel mai bun shooter de mobil. Cu o grafică detaliată, un gameplay fluid, o comunitate numeroasă, dar și istoria unei francize de peste 10 ani, acesta nu mai are nevoie de nicio introducere.

Turneul se va desfășura pe parcursul mai multor etape iar cei mai buni vor fi recompensați nu doar cu monede virtuale și diferite „power-ups”, dar și cu bani reali.

Pentru a putea participa trebuie să aveți rank „veteran” (sau mai sus) în modul Multiplayer (NU Battle Royale), peste 18 ani și să nu vă fi fost interzisă participarea la turneele Activision anterior. Este interzisă folosirea controller-elor sau a emulatoarelor pentru rularea pe PC.

Acestea fiind spuse vă urmăm succes în caz că doriți să participați și distracție plăcută! Merg și eu să cresc rank-ul ăla 🙂