Timp de citire: 2 minute

Jon Prosser, un zvonac renumit al produselor Apple a publicat pe contul său de Twitter lista de prețuri pentru viitoarele iPhone-uri. Acesta menționează că prețurile au fost furnizate de aceleași surse de la care a aflat data lansării lui iPhone SE 2020. Deci, putem acorda un anumit crez acestor informații.

Publicitate

Potrivit detaliilor oferite de către Jon, Apple va lansa doi succesori ai iPhone-ului 11. Compania din Cupertino a dezvoltat o variantă cu un ecran OLED de 5.4-inch și o ediție cu un panou de 6.1-inch iar ambele vor avea suport 5G și senzori foto duali pe spate. Modelul de 5.4-inch va fi vândut la 649$, cu 50$ mai puțin decât iPhone 11. La rândul său, ediția cu ecran de 6.1-inch ar avea un preț de 749$.

Nesurprinzător, Apple va lansa de asemenea și două iPhone-uri 12 Pro. Gama va consta dintr-un iPhone 12 Pro cu ecran OLED de 6.1-inch de la 999$ și un iPhone 12 Pro de 6.7-inch vândut de la 1099$. Ambele variante sunt în mod evident compatibile 5G și sunt echipate cu un setup triple camera însoțit cu un scaner LiDAR precum iPad Pro 2020.

Sursa mai adaugă și posibilitate ca lansarea noilor iPhone-uri ar putea să fie întârziată până în Noiembrie din cauza coronavirusului.