Timp de citire: 4 minute

Acer aduce 3D stereoscopic, fără ochelari, în lumea jocurilor cu SpatialLabs TrueGame

Publicitate
  • Predator Helios 300 SpatialLabs Edition aduce 3D stereoscopic fără ochelari în lumea jocurilor, suportând peste 50 de titluri moderne și clasice, încă de la lansare.
  • Cu procesoare Intel® Core™ i9 până la a 12-a generație și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, Predator Helios 300 SpatialLabs Edition este o bestie de laptop de gaming.
  • Predator Triton 300 SE dispune de un șasiu subțire cu procesoare până la[i] Intel Core i9 din a 12-a generație și grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti pentru laptopuri.
  • Monitoarele de gaming Predator XB273K LV și Acer Nitro XV272U RV de 27 de inci dispun de AMD FreeSync™ Premium și sunt certificate TÜV Rheinland Eyesafe®.

Acer a anunțat în cadrul Conferinței Globale de presă next@acer noul laptop de gaming Predator Helios 300 SpatialLabs Edition care aduce în lumea jocurilor tehnologia 3D stereoscopic fără ochelari. Prin intermediul aplicației SpatialLabs TrueGame, acesta va suporta peste 50 de jocuri populare la lansare, iar suportul pentru titluri suplimentare va fi adăugat în mod continuu pe parcurs.

Pe lângă laptopul de gaming 3D, Acer a anunțat și laptopul de gaming subțire Predator Triton 300 SE, precum și monitoarele de gaming Predator XB273K LV și Acer Nitro XV272U RV.

„Suntem încântați să adăugăm o nouă dimensiune jocurilor cu Predator Helios 300 SpatialLabs Edition, permițând jocuri 3D stereoscopice fără ochelari, lider în industrie”, a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. „Prin integrarea tehnologiei noastre SpatialLabs cu laptopurile noastre de gaming Predator, sperăm să creăm o nouă categorie de experiențe de gaming captivante.”

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition – Laptop pentru jocuri 3D

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s) este un laptop de gaming puternic care permite experiențe de joc 3D stereoscopice, fără ochelari. Cu ajutorul aplicației SpatialLabs TrueGame, jucătorii pot juca fără efort jocurile acceptate în modul 3D pe dispozitiv, unde detaliile scenei prind viață. Încăperile par mai spațioase, obiectele apar cu adevărat în relief, iar aventurile devin mai palpitante – toate acestea fără probleme, în timp real și fără a fi nevoie de ochelari speciali.

SpatialLabs TrueGame este o nouă aplicație care aduce 3D stereoscopic în lumea jocurilor, permițând jucătorilor să se bucure de titlurile lor preferate în adevărata lor glorie. Acest lucru este posibil deoarece jocurile sunt create în mare parte cu gândul la trei dimensiuni: dezvoltatorii includ informații despre profunzime în fiecare scenă și obiect pe care îl construiesc. SpatialLabs valorifică aceste informații deja existente pentru a prezenta jocurile în 3D stereoscopic. La lansare, va fi disponibil un profil pre-configurat dedicat pentru fiecare titlu de joc dintre cele peste 50 de titluri moderne și clasice, pentru a oferi jucătorilor o experiență perfectă cu jocurile lor preferate, iar profilurile pentru alte titluri vor fi adăugate în mod continuu pe parcurs.

Experiența SpatialLabs este creată prin combinarea unei soluții de urmărire a ochilor, a unui ecran 3D stereoscopic și a tehnologiilor de redare în timp real. Afișajul laptopului de gaming Predator Helios 300 SpatialLabs Edition este format dintr-un panou UHD 2D de 15,6 inci cu o lentilă lenticulară cu cristale lichide lipită optic deasupra, formând împreună un modul inovator care poate fi comutat între vizualizările 2D și 3D stereoscopice.

Pentru a alimenta aceste experiențe 3D captivante în timp real, Predator Helios 300 SpatialLabs Edition dispune de procesoare Intel® Core™ i9 de până la a 12-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3080, 32GB de memorie DDR5-4800 și unități SSD PCIe Gen 4 NVMe RAID 0. O dispunere cu două ventilatoare, care include un ventilator AeroBlade 3D de generația a 5-a, ajută la menținerea răcirii sistemului, susținută în continuare de soluția termică din metal lichid și de tehnologia Acer CoolBoost™.

Cu sistem de operare Windows 11, laptopul vine cu Killer DoubleShot Pro și conectivitate Wi-Fi 6E (E2600+1675i), pe lângă o gamă cuprinzătoare de porturi, inclusiv un port HDMI 2.1 pentru conectarea la monitoare externe, un port Thunderbolt™ 4 și două porturi USB 3.2 Gen2.

Predator Triton 300 SE – Laptop subțire de gaming

Linia de laptopuri subțiri de gaming Predator Triton 300 SE (PT314-52s) a fost actualizată cu cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 12-a, grafică NVIDIA GeForce RTX 30 și opțiuni de ecrane OLED 16:10.

A fost lansat un nou model de 16 inci (PT316-51s) cu ecrane WQXGA de până la 240 Hz care suportă NVIDIA G-SYNC® și NVIDIA Advanced Optimus.

Având ventilatoare 3D AeroBlade™ 3D de generația a 5-a, tehnologie de ghidare a fluxului de aer Vortex Flow și soluție termică din metal lichid, Predator Triton 300 SE poate menține răcoarea în timp ce funcționează la performanțe maxime. Atât modelul de 14 cât și cel de 16 inci suportă conectivitate wireless foarte rapidă cu Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i, în timp ce modelul de 16 inci adaugă un controler Ethernet Intel Killer E2600 pentru conexiuni prin cablu. Porturile sunt numeroase, cu opțiuni Thunderbolt™ 4, HDMI 2.1 și USB 3.2 Gen 2 Type-A.

Monitor de gaming Predator XB273K LV

Monitorul de gaming Predator XB273K LV este conceput pentru jucătorii care caută o experiență de joc de ultimă generație. Monitorul AMD FreeSync™ Premium dispune de un display IPS Agile-Splendor UHD de 27 inci (3840 x 2160), cu o rată de refresh de 160 Hz și un timp de răspuns de 0,5 ms (G-to-G), ceea ce îi permite să ofere imagini fluide și fără întreruperi chiar și atunci când obiectele se mișcă rapid pe ecran. Suportă HDMI 2.1, are o acuratețe ridicată a culorilor, cu un Delta E<1 și este certificat VESA DisplayHDR 600 și TÜV Rheinland Eyesafe® .

Monitor de gaming Acer Nitro XV272U RV

Monitorul de gaming Acer Nitro XV272U RV de 27 de inci are o rezoluție WQHD (2560 x 1440), o rată de refresh de 170 Hz (overclockată), un timp de răspuns de 1 ms (G-to-G) și un display cu reflexie redusă, care asigură o vizibilitate sporită. Acesta este certificat VESA DisplayHDR™ 400, iar panelul său Agile-Splendor IPS suportă 95% din gama de culori DCI-P3 cu un Delta E<1. Monitorul de gaming Acer Nitro XV272U RV suportă tehnologia AMD FreeSync Premium și este, de asemenea, certificat TÜV Rheinland Eyesafe® -certificat.

Prețuri și disponibilitate

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 3.299 EUR.

Predator Triton 300 SE (PT314-52s) de 14 inci va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri începând cu 1.499 EUR.

Predator Triton 300 SE (PT316-51s) de 16 inci va fi disponibil în EMEA din luna iulie, la prețuri începând cu 1.599 EUR.

Predator XB273K LV va fi disponibil în trimestrul al treilea în EMEA, la prețiri începând cu 949 EUR.

Acer Nitro XV272U RV va fi disponibil în trimestrul al treilea în EMEA, la prețuri începând cu 399 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.