Timp de citire: 2 minute

Acer și Porsche Design au inițiat un parteneriat care aduce design-ul și performanțele de top împreună. Porsche Design Acer Book RS este primul notebook lansat în cadrul acestei colaborări, laptop-ul venind cu un șasiu din metal și procesor Intel Core i7 de generația a 11-a, grafică Nvidia MX 350, având o greutate totală de 1.25kg.

Publicitate

Capacul dispozitivului este realizat din fibră de carbon, care iese în evidență prin eleganță și durabilitate. Notebook-ul a fost realizat în colaborare cu Intel, aici fiind incluse module verificate Intel Evo care oferă baterii cu autonomie lungă, pornire instantanee și încărcare rapidă.

Jan Becker, CEO Porsche Design Group:

„Cu peste 40 de ani de experiență în industrie, rezultatele excelenței Acer
se potrivesc angajamentului nostru de a livra produse remarcabile
împreună cu partenerii noștri. Suntem încântați să începem acest
parteneriat prin lansarea noului laptop Porsche Design Acer Book RS care
întruchipează ADN-ul mărcii noastre și stabilește noi standarde de
performanță și design.”
Performanța acestui dispozitiv este pe măsura superbului design exterior. Porsche Design Acer Book RS vine cu un procesor Intel i7 de generația a 11-a, cu grafică integrată Intel Iris Xe, grafică Nvidia MX350 și 16GB RAM pentru navigare fără lag prin orice aplicații. Ecranul este unul tactil, de 14 inch, cu rezoluție Full HD și panou IPS. Acesta are un raport de acoperire ecran-carcasă de 90% și protecție Gorilla Glass.
Răcirea este asigurată de conducte de căldură duble, realizate din cupru, iar bateria acestui notebook poate atinge 17 ore de autonomie și 4 ore de utilizare cu 30 de minute de încărcare.
Avem aici și accesorii personalizate: geanta de călătorie Porsche Design Acer Travelpack RS, confecționată din piele ECCO® PALERMO XA și mouse-ul Porsche Design Acer Mouse RS Bluetooth, unde a fost utilizată fibră de carbon pentru realizarea butonului din stânga și a capacului inferior al acestuia.

Prețuri și disponibilitate

  • Pachetul premium Porsche Design Acer Book RS (notebook cu procesor Intel i7, kit de călătorie și mouse) va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2399 EUR;
  • Porsche Design Acer Book RS va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 1799 EUR;
  • Porsche Design Acer Mouse RS va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 99 EUR;
  • Kitul de călătorie Porsche Design Acer Travelpack RS (mousepad, mouse, geantă și husă) va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 299 EUR;