Timp de citire: < 1 minut

Seria Galaxy Note 20 de la Samsung este una dintre cele mai așteptate din a doua jumătate a anului 2020. Din acest motiv, leak-urile despre viitoare modele au ajuns să inunde rețelele de socializare.

Publicitate

Conform unei surse cunoscute și de încredere, utilizatorul de Twitter @UniverseIce, spune că telefoanele Galaxy Note 20 vor veni cu același Exynos 990 văzut pe seria Galaxy S20.

Exynos 990 a stârnit un val de nemulțumire pe rețelele de socializare, asta după ce mai mulți youtuberi au descoperit că diferențele dintre versiunile de Galaxy S20 Ultra cu Snapddragon și Exynos sunt foarte mari.

La momentul acela, youtuberul Mrwhosetheboss a descoperit o diferență de 20% la performanță, în favoarea modelului cu procesor Snapdragon.

Asta nu a fost tot. S-au descoperit și probleme de instabilitate. Acestea s-au văzut într-un video postat de un youtuber, în care era testată performanța în PUBG pe 2 device-uri: Xiaomi Redmi Note 8 Pro și Samsung Galaxy S20 Ultra.

La început, ambele device-uri au rulat jocul impecabil, dar după ceva minute, Samsung Galaxy S20 Ultra a început să-și arate slăbiciunile.

Rămâne să vedem dacă au apărut ceva rezolvări în cazul acestor probleme.