Producătorul chinez Nubia tocmai ce a prezentat în ultimele ore cel mai nou smartphone pentru gaming cu specificații high-end și câteva lucruri pentru a ieși în evidență printre concurenții săi ROG Phone 3 și Lenovo Legion Duel.

Publicitate

Red Magic 5S nu aduce foarte multe îmbunătățiri față de versiunea standard având un design identic, practic aceleași specificații și preț, inclusiv același Snapdragon 865 lansat la începutul acestui an.

Oferind aceleași variante cu 8, 12, 16GB RAM LPDDR5 și 128GB, 256GB de stocare, Red Magic 5S trece la o stocare mai rapidă de tip UFS 3.1, unde modelul standard avea doar UFS 3.0. Din păcate nu avem parte de o actualizare a procesorului la noul Snapdragon 865+.

Flagship-ul păstrează același display de 6.5-inch Essport AMOLED cu o rată de refresh de 144Hz pentru o experiență de gaming foarte fluidă. Nubia continuă să mențină triggerele laterale și de acum ele sunt de 320Hz. Acestea pot permite gamerilor să acceseze diferite shortcut-uri în jocuri, permițându-le să tragă cu armele sau să accelereze în titlurile racing.

Compania ne oferă și un game space cu câteva funcții noi pentru a oferi cea mai bună experiență de gaming, permițând o personalizare mai mare în fiecare joc pentru.

Red Magic 5S vine de asemenea cu un setup de 3 camere în spate cu un senzor principal de 64MP (IMX686), o cameră ultrawide de 8MP și altul de 2MP pentru macro. Bateria este de 4.500mAh cu același încărcător de 18W inclus în cutie, chiar dacă smartphone-ul are suport pentru încărcare la 55W dacă utilizatorul achiziționează separat alt încărcător.

Smartphone-ul a intrat în precomenzi astăzi pentru piața chineză cu vânzările începând de pe 1 august. Red Magic 5S va primi o versiune internațională în luna septembrie. Până atunci prețurile din china sunt astfel:

  • 8GB + 128GB – 462€
  • 12GB + 256GB – 535€
  • 16GB + 256GB – 608€