Timp de citire: 2 minute

Am văzut multe leak-uri în ceea ce privește seria Galaxy S21, ultimul dintre acestea dezvăluind că telefoanele vândute în anumite regiuni nu vor avea încărcătoare în cutii. Astăzi, la aproape o lună până la lansare, pe internet apar 3 teaser-uri video în care protagoniștii nu sunt decât telefoanele din serie.

Aceste materiale vin din partea lui Max Weinbach și ne oferă o privire mai atentă la toate cele 3 modele. Începem mai întâi cu Galaxy S21 Ultra care ar trebui să fie printre cele mai bune flagship-uri de început de an.

După cum putem vedea în video, Galaxy S21 Ultra va avea un ecran cu margini curbate și un setup de camere format din 4 senzori și care este foarte diferențiat de restul spatelui. Conform Android Police, senzorul principal este unul de 108MP și este plasat lângă camera periscop care s-ar lăuda cu un zoom optic 10x. Restul de 2 senzori constau într-unul de 10MP cu zoom optic 3x pentru portrete și un altul ultra-wide de 12MP.

Pe modelul Ultra senzorul TOF a fost înlocuit cu un senzor cu laser pentru autofocus rezolvând bine cunoscuta problemă avută pe S20 Ultra în legătură cu foc-ul. De asemenea, display-ul acestuia va fi cel mai mare din trio măsurând 6.8-inch în diagonală.

Galaxy S21+

Galaxy S21+ va avea unele diferențe fundamentale față de varianta Ultra, mai ales pe partea de optică unde camera de 108MP dispare, lăsându-i loc unui senzor de 12MP. Impresionantul zoom optic 10x de asemenea nu este nici el de găsit aici.

 

Galaxy S21

Galaxy S21 este versiunea standard din serie aducând multe similarități cu varianta Plus. Cele mai notabile diferența între ele vor fi la capacitatea bateriei și diagonala ecranului unde Galaxy S21+ măsoară 6.7-inch și Galaxy S21 doar 6.2-inch. Bateria lui Galaxy S21 are capacitatea de 4.000mAh fiind considerabil mai mică decât cea a lui Galaxy S21+ unde avem 4.800mAh. Ansamblul de camere este exact la fel ca pe varianta Plus.

Noua generație a familiei Samsung Galaxy S se bănuiește că va fi lansată în data de 14 Ianuarie, cu disponibilitate pe 29 Ianuarie.