Timp de citire: < 1 minut

Deși Apple păreau să fie încântați de noua versiune a sistemului propriu de operare, lucrurile nu stau atât de bine, iOS 14 venind cu probleme. Încă din prima zi de lansare, mai mulți utilizatori au raportat probleme cu aplicațiile fitness, unele programe nu funcționează și, cel mai rău, bateria a fost afectată de noul update.

Publicitate

Între timp, deși Apple a lansat un update pentru iOS 14, acesta nu a rezolvat nici măcar una dintre problemele mai sus amintite. Până când americanii vor lansa o actualizare care repară aceste erori, nu există prea multe soluții.

Pentru a rezolva problemele de pe iOS 14, trebuie să urmați un proces ceva cam greu, de durată, care va duce la pierderea unor date.

  • Desperecheaza Apple Watch-ul tău de la iPhone și asteaptă până la finalizarea procesului de backup pe smartphone;
  • Prin intermediul iCloud creează un nou back-up complet al datelor și aplicațiilor de pe device;
  • După ce update-ul la iOS 14 este gata, resetează complet telefonul. Acest lucru va duce la pierderea tuturor datelor și setarilor;
  • Repornește smartphone-ul și restaurează datele salvate în iCloud;
  • Împerechează din nou ceasul la iPhone și restaurează datele acestuia.

Noi recomandăm să mai așteptați până când Apple va lansa un update ce va aduce îmbunătățiri sistemului de operare. Deși o viitoare actualizare ar putea duce la rezolvarea tuturor problemelor, producătorul recomandă ca toți utilizatorii să urmeze acest set de instrucțiuni pentru a preveni pierderea de date.