Timp de citire: 2 minute

Update

Cei de la Epic Games întâmpină niște dificultăți din cauza volumului mare de utilizatori. Jocul poate fi descărcat de pe Store-ul lor imediat cum se rezolvă problema.

Publicitate

Confirmat

O persoană din interiorul Epic Games a confundat PM cu AM și a apărut un tweet oficial legat de GTA V. Acesta a fost șters, dar utilizatorul Wario64 a suprins video anunțul acestora. Puteți viziona aici:

Aritcol original

Deja știm că Epic Games oferă săptămânal câteva jocuri free pe care utilizatorul le poate păstra pe viață. Nici de această dată nu este diferit, dar jocul este unul mai special.

Se pare că mâine vom avea parte de un „Mystery Game” gratuit. Nu este prima dată când un joc cunoscut devine gratis pe platforma acestora.

Conform gamepressure.com, care la rândul au aflat de la un utilizator anonim, începând de mâine, 14 mai, GTA V va fi disponibil în mod gratuit pe platforma Epic Games! Jocul va putea fi cumpărat între 14 și 21 mai și va putea fi păstrat permanent!

Este o supriză extraordinară din partea Epic Games, dat fiind faptul că GTA V este un joc popular. Poate însemna asta și că lansarea lui GTA VI este aproape? Nu știm asta.

De un lucru suntem siguri: trebuie să profitați de ocazie și să luați acest joc. GTA V este și va rămâne unul dintre cele mai bune titluri Rockstar lansate vreodată.

Mulțumim Szabolcs Norbert pentru pont!