Timp de citire: 2 minute

Dacă până acum era o decizie complicată alegerea unui smartphone, acum poți alege ceea ce ți se potrivește cu ajutorul configuratorului de la eMAG.

Publicitate

Ideea de la bază este că acesta îți adresează întrebări legate de preferințele tale, iar mai apoi analizează rezultatele și îți oferă recomandări care corespund cu răspunsurile oferite.

Prima întrebare este despre modul în care veți utiliza telefonul. Este un aspect important în alegerea unui smartphone.

A doua întrebare se referă la dimensiunile ecranului, care afectează și dimensiunile telefonului.

A treia întrebare se referă la modul de gestionare al memoriei. Dacă sunteți un power-user ca mine, veți avea nevoie de un telefon cu capacitate mare de memorie, dar și rapidă.

Sistemul de operare joacă un rol important în alegerea telefonului, dat fiind faptul că acesta reprezintă modul în care user-ul interacționează cu device-ul.

Dacă consideri că ai nevoie, eMAG îți oferă opțiunea de a selecta câteva funcții pe care unii le văd utile sau nu. E o chestie de preferințe.

Bugetul este factorul decisiv în alegerea unui smartphone. Dat fiind acest lucru, cu acest slider puteți selecta prețul maxim pe care îl puteți plăti, iar configuratorul va căuta un device care să corespundă cerinței.

Ai terminat! Acum sigur ai dat de telefoane care să ți se potrivească! 

Pe lângă configuratorul pentru alegerea unui telefon, eMAG a implementat o astfel de funcție și pentru:

Ce părere aveți? Este acest configurator un ajutor de nădejde în alegerea viitorului smartphone?