Timp de citire: 2 minute

Pe măsură ce trec lunile, sosirea smartphone-urilor de top din cea de-a doua jumătate a anului se apropie, și odată cu acestea, zvonurile și alte informații despre ele încep să apară într-un ritm alert.

Publicitate

Împreună cu toate informațiile despre design dezvăluite, leakerul Ben Geskin a lansat două imagini concept ale următorului flagship Samsung, pe care îl puteți admira mai jos.

Știrile din Asia arată că linia Galaxy Note 20 ar trebui să fie prezentată într-un eveniment online în luna August (nimic nesurprinzător), împreună cu Galaxy Fold 2. Ideea este pentru o lansare cât mai mică offline fără prezența presei de specialitate, evitând mulțimile.

Printele viitoarele noi feature-uri, Galaxy Note 20 ar trebui să aibe 4 camere în spate incluzând o cameră periscop, care nu ar mai trebui să ofere Space Zoom-ul 100x, așa cum se întâmplă pe Galaxy S20 Ultra.

Samsung lucrează la un ecran cu un notch cât mai mic posibil, deoarece implementarea unei camere selfie sub sub display nu este încă suficient de matură pentru etapa comercială. CEO-ul DSCC, Ross Young a subliniat că toate modelele din seria Note 20 vor avea cel puțin 16GB RAM și deblocarea ecranului va fi mai rapidă datorită unui senzor de amprente de la Qualcomm de generație nouă.