Timp de citire: < 1 minut

La câteva săptămâni după ce am aflat că WWDC20 va avea loc doar online anul acesta din cauza pandemiei, Apple a dezvăluit astăzi că evenimentul va începe pe 22 Iunie (mult mai târziu decât în anii precedenți) și va ține o săptămână.

Publicitate

,,WWDC20 va fi cel mai mare dintre toate, aducând comunitate noatră de 23 de milioane de dezvoltatori într-un mod fără precedent pentru o săptămână în luna Iunie pentru a afla despre viitoarele platforme Apple.” spune Phil Schiller, vicepreședinte senior al marketingului global. ” ,,Abia așteptăm să ne întâlnim online în Iunie cu comunitatea noastră globală de dezvoltatori pentru a împărtăși cu ei toate uneltele noi la care am muncit în scopul de a-i ajuta în crearea de noi aplicații și servicii și mai incredibile. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre WWDC20 cu toată lumea, pe măsură ce ne apropiem de eveniment.”

Compania din Cupertino a anunțat de asemenea și Swift Student Challenge, o oportunitate pentru tinerii programatori în scopul de a-și demonstra pasiunea pentru programare creând propria aplicație folosind Swift Playgrounds. Câștigătorii vor primi un set exclusiv de jachete WWDC20. Această provocare este deschisă studenților din întreaga lumea de cel puțin 13 ani.