Timp de citire: 3 minute

ADATA se pregătește să lanseze noile module de memorie DDR5 de noua generație pentru a oferi utilizatorilor un upgrade semnificativ al vitezei și capacității, precum și o lățime de bandă crescută.

Publicitate

ADATA a colaborat îndeaproape cu doi producători de plăci de bază, MSI și Gigabyte, pentru a oferi o experiență optimizată prin asigurarea sinergiilor între modulele DDR5 ale companiei și cele mai noi platforme Intel.

„Parteneriatul strategic dintre MSI și ADATA reprezintă o relație complementară, care reunește expertiza de top deținută de ADATA în categoria modulelor de memorie și competențele MSI în plăci de bază și PC-uri”, a declarat un reprezentant al MSI. „Împreună, lucrăm mână în mână pentru a valida faptul că produsele noastre pot funcționa combinate și pentru a oferi performanțe DDR5 optimizate pe cele mai noi platforme Intel”, adaugă acesta.

„În calitate de parteneri strategici pe termen lung, Gigabyte și ADATA s-au angajat să testeze produsele DRAM pentru a asigura performanțe excepționale de overclocking pe cele mai noi platforme Intel”, a declarat un reprezentant al Gigabyte. „Cu noua generație DDR5, angajamentul nostru nu este diferit și continuăm să verificăm singergia produselor noastre pentru a oferi funcționare și fiabilitate fără compromis.”

Performanțe ridicate și capacități mai mari în noua eră a tehnologiei

Odată cu impelementarea rețelelor 5G, Wi-Fi 6 și a procesoarelor cu tot mai multe nuclee, modulele de memorie RAM trebuie să țină pasul cu aceste evoluții pentru a oferi performanțe optime. Prin urmare, ADATA s-a concentrat pe dezvoltarea modulelor de memorie DDR5 de ultimă generație, care vor oferi viteze si capacități ridicate, precum și o lățime de bandă crescută.

Memoriile DDR5 de la ADATA vor oferi viteze de până la 8400MT/s și vor avea capacități de până la 64GB. Noile module vor veni cu funcționalitate ECC (Error-Correcting Code) pentru o precizie și o fiabilitate sporită, dar și cu capabilități de gestionare a energiei pentru o eficiență energetică îmbunătățită, cu o reducere a consumul de energie cu până la 1,1V.

„ADATA a căutat întotdeauna să progreseze și să ducă tehnologia la un nivel superior, iar DDR5 este următorul nostru obiectiv în această direcție”, a declarat Nick Dai, Product Marketing Director la ADATA. „În demersurile noastre către inovare și progres tehnologic, nu am fost niciodată singuri și suntem norocoși să avem MSI și Gigabyte alături de noi, ca parteneri de încredere pentru a aduce pe piață cele mai bune tehnologii posibile”, a adăugat acesta.