Timp de citire: 2 minute

ADATA a anunțat lansarea noului model de SSD extern SE900G, unul dintre puținele prezente pe piață care oferă iluminare RGB.

Acesta este o unitate externă SSD cu USB 3.2 Gen2x2 ce oferă o combinație de performanță și design inedit. SE900G oferă viteze rapide de citire și de scriere de până la 2000MB/s. Comparativ cu un hard disk extern, acest SSD este de 25 de ori mai rapid, ceea ce ne confirmă și faptul că un film 4K de 10GB poate fi transferat în doar 10 secunde.

Design-ul este un aspect pe care ADATA nu l-a neglijat, aici folosindu-se iluminare RGB, funcție unică pe SSD-urile externe. Iluminarea acoperă 74% din partea frontală a device-ului, dând un look inedit produsului. Aceasta este emisă printr-un panou cu model în carouri, oferind și un aspect texturat și distinct acestui SSD.

SE900G vine cu diverse variante de stocare, de la 512GB pâna la 2TB, fiind perfect pentru cei creatorii de conținut sau pentru gameri. SSD-ul este compatibil cu toate sistemele de operare importante, aici fiind incluse Android, macOS și Windows.

Pentru detalii legate de prețul și disponibilitatea noului SSD ADATA SE900G, consultați site-ul www.adata.com