Timp de citire: 2 minute

Automozen SRL, o companie cu o experiență vastă în industria moto din România, anunță un parteneriat exclusiv cu Zero Motorcycles, începând cu luna septembrie a acestui an.

Publicitate

Oferind cele mai bune caracteristici ale unei motociclete tradiționale și cea mai avansată tehnologie a zilelor noastre, Zero produce motociclete electrice de înaltă performanță. Acestea sunt eficiente, rapide și ușor de condus. Fiecare motocicletă este optimizată pentru a beneficia de sistemul revoluționar electric Z-Force® și folosește un cadru rigid din aluminiu special conceput pentru aeronave, pentru a minimiza greutatea vehiculului.

Motocicletele sunt disponibile în showroom-ul Zeno Electric Store situat în București pe Șoseaua Pipera nr. 55C. Pe lângă motocicletele Zero, în showroom există o gamă largă de vehicule exclusiv electrice. Printre acestea se regăsesc și biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice și accesorii.

După mai mult de 20 de ani de experiență în industria motocicletelor, putem spune cu mândrie că sunt puține lucruri care ne pot atrage atenția în acest domeniu, dar iată că viitorul electric este fără îndoială unul dintre ele.

Ca multe alte țări Europene și România se confruntă cu problema traficului intens și cu un număr mare de mașini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide și mai economice este mai mare ca niciodată.

În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generații de cetățeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere și mașini electrice vândute în ultimii ani.

Ne dorim să fim o parte importantă a acestei mișcări, să furnizăm ceea ce are nevoie această comunitate și să devenim cel mai mare dealer de vehicule electrice, cu o rețea în toate orașele importante ale României.” – a declarat Dan Popescu, Co-Founder Automotozen SRL.