Timp de citire: < 1 minut

Watch Dogs Legion este unul dintre titlurile despre care am auzit foarte des în ultima perioadă. De la suportul pentru Ray Tracing și promovarea specifică a celor de la Nvidia, până la sesiuni early access pentru jurnaliști și promovarea Ubisoft. Astăzi aflăm care sunt cerințele de sistem ale noului joc, iar dacă acestea se dovedesc a fi adevărate, sunt impresionat.

Publicitate

Cel mai interesant lucru este faptul că este nevoie doar de o placă RTX 2060 pentru a te bucura de Londra cu Ray Tracing la rezoluție Full HD și detalii pe High. Cât despre procesor, dacă aveți unul quad-core cu Hyper-Threading/SMT, va fi de ajuns. Dacă uităm de RTX, puteți juca pe detalii High cu un GTX 1060 de 6GB sau RX480 de 8GB.

Un avantaj al variantei de PC a jocului Watch Dogs Legion este, pe lângă suportul pentru Ray Tracing, suportul pentru DLSS, care vă va ajuta jocul să se mențină într-un frame rate stabil. Cât despre spațiul de stocare, veți avea nevoie de minim 45GB pentru versiunea standard sau de 65GB pentru a beneficia de texturile HD. Memoria RAM trebuie să fie una Dual-Channel, adică 2 plăcuțe identice montate în același sistem.

Dacă aveți aceste specificații la PC-ul dumneavoastră, vă veți putea bucura de o experiență minunată în Londra.