Timp de citire: 2 minute

După câteva luni în care tot ce ține de competiții sportive a apus, iată că acestea revin în forță pe ecranele tuturor fanilor și iubitorilor de mișcare. Pentru că situația actuală o cere, meciurile de fotbal, tenis și nu numai sunt acum difuzate doar la TV. Prin urmare, un televizor care să te ducă în atmosfera intensă de joc este binevenit.

Ei bine, cei de la TCL au modelul perfect pentru oricine. Compania știe că fanii adevărați ai competițiilor sportive merită un TV ce oferă o experiență audio-video excelentă. Așa că ei au creat un televizor pe măsură: TCL C71

Modelele TCL din seria C71 sunt realizate pentru a oferi cea mai bună experiență atunci când vă bucurați de meciurile preferate, alături de prieteni sau familie. TV-urile sunt dotate cu panouri Quantum Dot ce pot reproduce până la 1 miliard de culori și care pot oferi culori excelente, cu un contrast foarte bun și luminozitate ridicată. Imaginea este bogată în detalii, lucru pe care oricine îl va aprecia.

Televizorul iese în evidență cu ajutorul design-ului modern și elegant pe care producătorul l-a conceput. Desigur că aici avem suport pentru Wi-Fi, funcții smart și multe aplicații pentru consum video. Rezoluția 4K și suportul HDR sunt alte caracteristici importante ale televizorului C71 de la TCL. Se adaugă aici și funcția de upscalling care va reuși să livreze o imagine clară la rezoluție înaltă indiferent de ceea ce vizionați dumneavoastră.

Tehnologia Dolby Vision, suportul pentru conectivitate Bluetooth și cele 3 porturi HDMI reprezintă alte caracteristici benefice pentru utilizator. La acestea se adaugă și 2 porturi USB pentru redarea clipurilor de pe o altă unitate de stocare externă și nu numai. Televizoarele TCL rulează Android TV, iar acestea sunt disponibile în oferta eMAG aici.