Timp de citire: < 1 minut

Update

Samsung ar putea lansa Galaxy Note 21 și Note 21 Ultra anul ăsta, însă nimic nu este sigur. Mai multe informații vor apărea curând.

Publicitate

Articol original

Samsung a lansat recent noul lineup de telefoane din seria S21, în frunte cu Galaxy S21 Ultra, un device foarte puternic. Un detaliu interesant a fost includerea suportului pentru S-Pen pe modelul nou-lansat. Desigur, acesta trebuie achiziționat separat, dar nu asta contează.

Ceea ce contează este viitorul seriei Note, care avea ca element distinctiv acel S-Pen de care seria S nu se bucura niciodată. Avem vești proaste pentru fanii seriei de telefoane cu pix de la Samsung: aceasta nu va mai exista, ultimul model lansat de compania coreeană fiind Note 20 Ultra, un terminal pe care l-am testat și noi.

Conform utilizatorului de Twitter @UniverseIce (Ice universe), seria Galaxy Note a ajuns la final. Samsung nu va mai lansa sau produce un succesor pentru deja cunoscutele Note 20 și Note 20 Ultra.

Coreenii par să dorească să se axeze mai mult pe seria S, adoptând mai multe caracteristici specifice Note-urilor, rezultând astfel un device „universal”. Mi-ar fi plăcut ca această serie să continue, dat fiind faptul că design-ul pătrățos al telefoanelor Note era unul pe care îl îndrăgeam, iar performanța era mai mereu una de top.

Good bye, Galaxy Note!