Timp de citire: 2 minute

În 2019 camerele pop-up au fost soluțiile preferate de producători pentru a atinge obiectivul cel mai important al anului: display-urile fără margini. În 2020 acestea au fost înlocuite de camerele hole-punch, renunțându-se pentru moment la display-urile fullscreen. Cu toate acestea, Samsung pare să lanseze curând primul său telefon cu o astfel de cameră pop-up.

Publicitate

În randările realizate de OnLeaks și Pigtou putem observa un design de care doar un singur model din portofoliul companiei a avut parte, modelul Galaxy A80, având un ecran fără margini mari, notch sau decupaj. Acest lucru a fost atins datorită camerei rotative de pe spate, aceasta putând lua locul camerei selfie.

Vedem la acest device Samsung același design, fără notch, decupaje sau margini foarte mari. Ceea ce atrage atenția este camera pop-up, asemănător cu ceea ce am văzut anul trecut pe OnePlus 7 Pro, Redmi K20 Pro, Realme X, Oppo Reno 2Z etc.

Ceea ce îl va diferenția față de alte device-uri din 2020 va fi amplasare senzorului de amprentă. Deși ne-am obișnuit ca acesta să se regăsească ascuns sub ecran sau pe margine, la noul device Samsung el își va găsi locul pe spate. Nu se știe momentan ce tehnologie va fi utilizată pentru display, dar cel mai probabil această metodă de implementare a fost aleasă pentru a salva din costuri.

De asemenea, vedem un aranjament de 3 camere și un bliț LED și un spate curbat. OnLeaks menționează că telefonul va avea un port USB Type-C și un senzor infraroșu, dar va lipsi portul jack de 3.5mm. Device-ul ar putea veni cu un ecran de 6.5”, având dimensiunile 183.5 x 77 x 9.2mm.

Momentan nu se știu alte detalii despre acest device, dar sperăm să aflăm cât mai multe cu cât ne apropiem mai mult de data de lansare.