Timp de citire: < 1 minut

Lansarea seriei Note 20 de la Samsung este din ce în ce mai aproape și asta înseamnă că leak-urile se înmulțesc rapid, astfel ieșind la iveală noi detalii despre aceste telefoane.

Publicitate

Din păcate, astăzi avem parte de un leak nu prea plăcut pentru fanii seriei Note. Se pare că display-ul lui Galaxy Note 20 nu va fi cu nimic deosebit. Ba chiar va fi inferior lui Note 20 Ultra, diferența fiind destul de semnificativă.

Conform lui Ice Universe, o sursă cunoscută și de încredere, Samsung Galaxy Note 20 va veni cu un ecran de doar 60Hz, fără să fie curbat. Rezoluția acestuia va fi una Full HD+. Deși se știa că device-ul nu va veni cu același display ca pe fratele său mai mare, se pare că specificațiile display-ului lui Note 20 ar putea fi chiar mai slabe decât cele ale lui Note 10 de anul trecut.

Ice Universe crede că Samsung a luat această decizie privind display-ul pentru a face lumea să se orienteze către modelul de top. De asemenea, el consideră telefonul mai mult o versiune lite, specificațiile fiind departe de Note 20 Ultra.

Voi ce părere aveți despre asta?