Timp de citire: < 1 minut

Meizu continuă să ofere teasere despre viitoarele sale device-uri, Meizu 17 și 17 Pro. Aflăm despre noi difuzoare „Dual Super Linear Stereo” de ultimă generație.

Publicitate

Recent Meizu a publicat noi poze cu viitorul flagship. Împreună cu acestea aflăm că pe noile telefoane vor fi prezente difuzoare stereo de generația a 3-a. Telefonul ar urma să sosească pe data de 7 mai, cu suport 5G și dotări high-end. Compania a oferit ceva detalii și despre un senzor 3D pentru adâncime, care s-ar putea dovedi a fi unul LiDAR.

Meizu 17 teaser

Meizu anunță că bateria lui Meizu 17 va ține aproximativ 11.77 ore, cu o rețea 5G activă, iar telefonul se poate stabili mai rapid conexiunea. Tot ele vor fi și primele device-uri ale companiei ce vor suporta un display cu rată de refresh de 90Hz.

Vom avea parte și de procesorul Snapdragon 865, RAM LPDDR5, baterie de 4500mAh și stocare UFS 3.0. Cititorul de amprente își va găsi locul sub ecran și telefonul va aduce și un motoraș pentru haptic feedback. Camera selfie va fi decupată în ecran, iar pe spate ne așteptăm la un setup quad-camera.