Timp de citire: 2 minute

Logitech este una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de dispozitive și accesorii din lume, cu o experiență de peste 35 de ani. Compania a anunțat ieri o actualizare pentru gama premium Logitech MX, actualizare dedicată utilizatorilor de Mac și tablete Apple.

Publicitate

Vorbim despre Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys, disponibile în culoarea Space Gray, un mouse și o tastatură dezvoltate pentru completarea ecosistemului Apple și pentru ajutarea milioanelor de creatori de conținut digital avansați, care folosesc computere Mac sau tablete iPad.

„Cele mai noi produse din seria Logitech MX au fost regândite pentru creatorii avansați de conținut, care au nevoie de cele mai bune instrumente pentru creațiile lor și care apreciază designul adaptat la estetica Apple, alături de productivitate și performanță sporită. Cu MX Master 3 și MX Keys pentru Mac, dorim să oferim cea mai bună experiență de utilizare posibilă pe Mac și iPad.” – Delphine Donne-Crock, director general al departamentului de creativitate și productivitate la Logitech.

Logitech MX Master 3 – tastatură pentru Mac și iPad-uri

Mouse-ul Logitech MX Master 3 oferă o tehnologie avansată de scrolling MagSpeed, care trece de la scrolling-ul precis click-to-click la un mod ultra-rapid. Acesta are un design ergonomic, cu o zonă optimizată pentru degetul mare, care permite acces la butoanele programabile de pe mouse. Avem parte de un senzor Darkfield, cu o rezoluție de 4000dpi. Partea bună la acest mouse este autonomia, care poate ajunge până la 70 de zile și poate fi încărcat în timpul utilizării.

Logitech MX Keys – tastatură pentru Mac și iPad-uri

Tastatura Logitech MX Keys oferă o experiență fantastică de tastare, având butoane low-profile cu layout de Mac. Având taste cu forme concave, MX Keys va oferi o experiență superioară de tastare, având și un răspuns tactil precis și iluminare inteligentă. Mi se pare foarte fain faptul că, atunci când utilizatorul apropie mâna de tastatură, aceasta setează automat luminozitatea în funcție de lumina ambientală. Tastatura este optimizată pentru computerele Apple și vine echipată cu un port de încărcare USB-C și un cablu cu USB-C la ambele capete.

Preț și disponibilitate

Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac și tablete iPad vor fi disponibile pe site-ul logitech.com și în magazine începând cu luna august. Prețurile recomandate sunt de 519 lei pentru mouse-ul MX Master 3 și 519 lei pentru tastatura MX Keys.