Timp de citire: 3 minute

București, 3 mai 2022 – AOC lansează monitorul CU34P2C de 34″ (86,4 cm), cel mai recent membru al seriei P2, gama premium de business a producătorului. Acest monitor ultrawide curbat (1500R), cu un aspect 21:9, dispune de culori vii și puternice și de o rezoluție UWQHD (3440 x 1440 pixeli). Datorită conectivității USB-C încorporate, CU34P2C poate încărca și alimenta laptopurile cu energie până la 65 W. Mai mult, hub-ul USB cu 4 porturi al monitorului oferă acces la dispozitive (tastatura, mouse-ul etc.), toate conectate printr-un singur cablu USB-C.

Publicitate

AOC CU34P2C: Versatil cu USB-C (65 W PD)

Spațiu de lucru mai mare

Aspectul lat, de 21:9, este perfect pentru producătorii de muzică, streameri sau video – editori, permițându-le sa vadă întreaga informație pe un singur ecran. Pe display-ul ultrawide se pot afișa două aplicații, una lângă cealaltă, simulând astfel un set-up cu mai multe monitoare, fără întreruperi.

Utilizatorii de laptop pot folosi CU34P2C ca display principal doar cu un singur cablu USB-C pentru alimentare, transfer de date sau conectarea diferitelor device-uri precum webcam-uri sau drive-uri externe la hub-ul cu 4 porturi al monitorului.

Un monitor polivalent

CU34P2C dispune de un panou VA ce redă imagini vii și are un contrast static de 3000:1 pentru un negru profund alături de culori bogate și saturate, acoperind un spectru larg de culori: 120 % sRGB și 89 % AdobeRGB. Luminozitatea maximă de 300 nits poate face față iluminării ambientale puternice și luminii solare indirecte, în timp ce unghiurile sale largi de vizualizare (178°/178°) îmbunătățesc confortul de vizionare pentru toți cei care privesc ecranul în același timp.

Datorită ratei de reîmprospătare de 100 Hz, Adaptive-Sync și a timpilor de răspuns MPRT de 1 ms / GtG de 4 ms, monitorul este bun pentru jocuri video dar și un companion al cinefililor. Echipat cu două difuzoare de 3W și mufă pentru căști, CU34P2C completează experiența audio-vizuală.

Proiectat pentru a se potrivi cu birourile și casele moderne, finisajul din aluminiu periat al suportului completează designul elegant cu margini subțiri pe 3 laturi. Monitorul este prevăzut cu un stand complet ergonomic, ce permite înclinarea, pivotarea,si reglarea înălțimii pe o distanță de 150 mm.

Acesta mai are posibilitatea de a susține o montură VESA-P2 pentru fixarea unui miniPC cum ar fi Intel NUC, direct pe suportul propriu-zis, creând astfel un sistem all-in-one. Sursa de alimentare internă și sistemul de gestionare a cablurilor încorporat în suport ajută utilizatorii să creeze un spațiu de lucru elegant, fără dezordine.

Modelul CU34P2C este certificat cu TCO 8.0, EnergyStar 8 și ECMA Eco Declaration. Afișajul său FlickerFree asigură o utilizare confortabilă prin folosirea curentului continuu pentru a regla luminozitatea în loc de PWM. Modul LowBlue reduce oboseala ochilor și poate fi accesat din OSD.

AOC CU34P2C va fi disponibil din luna mai 2022 la prețul recomandat de 3059 Lei.