Timp de citire: 2 minute

ADATA Technology, producător de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash, accesorii mobile, produse pentru jocuri, trenuri electrice și soluții industriale, anunță lansarea SSD-ului LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280. Odată cu apariția Web 3.0 și a unui accent din ce în ce mai mare pe lumea virtuală, noul LEGEND 960 oferă un nou nivel de performanță pentru aplicațiile de proiectare avansată, cum ar fi animație 3D, proiectare de jocuri, arta virtuală și nu numai.

Publicitate

Creativitate nelimitată

ADATA LEGEND 960 oferă utilizatorilor un upgrade major de performanță cu viteze secvențiale de citire și scriere de 7.400/6.800 MBps și este compatibil cu NVMe 1.4. Acest lucru îl face de până la 4 ori mai rapid decât un SSD PCIe Gen3 standard. În plus, noul model este compatibil cu cele mai recente platforme Intel și AMD, cu PC-uri și notebook-uri, inclusiv cu laptopurile certificate Intel® Evo™ și cu PCIe 3.0 pentru un plus de confort.

Muncă și distracție fără griji

LEGEND 960 suportă PCIe 4.0 și funcționează cu consolele PS5 ca spațiu de stocare extins pentru capacități mai mari (până la 4TB)1. Nu numai că dimensiunea sa este conformă cu designul sloturilor, dar asigură și jocuri fluide și fără întreruperi sau întârzieri2. LEGEND 960 este prevăzut cu SLC Caching și DRAM Cache Buffer pentru avantaje în ceea ce privește încărcarea sistemului și stocarea datelor în memoria cache. Dispune de citire/scriere aleatorie 4K de până la 750K/630K IOPS pentru o activitate multitasking mai lină. În plus, cu LDPC (Low Density Parity Check Code) și criptare AES pe 256 de biți, utilizatorii pot fi siguri că datele lor rămân precise și sigure. LEGEND 960 a fost supus unor verificări și teste riguroase pentru a asigura fiabilitatea. Dacă acest lucru nu este de ajuns, trebuie menționat că acesta este susținut și de o garanție de 5 ani.

1 Modelul de 4TB va fi lansat la sfârșitul lunii august.

2 Acest produs a fost testat și confirmat ca fiind compatibil cu PS5. Viteza reală poate varia în funcție de configurațiile hardware și software.